Vaste & tijdelijke locaties

Jun 25, 2019, 19:31
Sauvez Mon Enfant organiseert opnieuw galadiner in Wild Gallery

Sauvez Mon Enfant organiseert opnieuw galadiner in Wild Gallery

22 december 2016

Voor het tweede opeenvolgende jaar had de Wild Gallery de eer en het genoegen ‘Sauvez Mon Enfant’ te mogen verwelkomen voor hun galafeest. De gasten trokken allemaal hun mooiste kledij aan en waren present om deel te nemen aan de jaarlijkse veiling. De VZW Sauvez Mon Enfant is actief in de ondersteuning en hulp aan zieke kinderen en slachtoffers van ongevallen, en hun familie.

De organisatie die dit moedige avontuur realiseert, bestaat uit vrijwilligers die ondersteund worden door een medisch team. De VZW werkt samen met het medisch personeel van de dienst Intensieve Zorgen van het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola. De leden van de VZW vechten dagelijks mee aan hun zijde om de kinderen en hun familie een aangenamer leven te kunnen bieden.

In de Wild Gallery vond een gala-avond plaats voor 420 personen. Onder de genodigden telde men bedrijfsleiders, notabelen, medewerkers van het ziekenhuis, een groot aantal vrijwilligers, diverse ouders die op een bepaald moment te maken hadden (of nog steeds hebben) met het ziekenhuis en een aantal VIP’s. We citeren graag enkele persoonlijkheden zoals Prinses Lea van België, de groep Suarez en acteur/komiek François Damien,… Allemaal voelen ze zich sterk betrokken bij de doelstellingen van Sauvez Mon Enfant en laten ze zich graag vrijwillig mobiliseren om de VZW te ondersteunen en geld te doneren.

De voornaamste prioriteit van het evenement was het verzamelen van fondsen voor de dienst Intensieve Zorgen van voornoemd Kinderziekenhuis. Het verloop van het evenement was erop gericht alle deelnemers een fantastische en magische avond te laten beleven. In de eerste plaats kregen de gasten een welkomstdrink aangeboden. Daarna werden de genodigden door Braziliaanse danseressen naar hun plaats aan tafel begeleid en ontving elke dame in de zaal een bloemenkrans, gecreëerd door ontwerpster Arlette Vermeir. Ondertussen werden passende video’s op schermen geprojecteerd. Daarna volgden tal van animaties en natuurlijk de beroemde veiling alvorens de schitterende avond werd afgesloten met een concert van Suarez.

De VZW Sauvez Mon Enfant werd overrompeld door het succes en de uitstekende sfeer van deze gala-avond. Het is ook geen toeval dat de vrijwilligers ervoor hebben gekozen om terug te keren naar de Wild Gallery. Ten eerste omdat Wild Gallery en Profirst de stichting actief ondersteunen, ten tweede omdat de evenementenlocatie groot genoeg is om een dergelijk groot aantal gasten te ontvangen. Tenslotte werden de organisatoren overtuigd door de moduleerbare ruimte en de mogelijkheid om een groot aantal tafels te plaatsen. Bovendien is de Wild Gallery erin geslaagd het geheel een stijlvolle en toch aangenaam-vriendelijke toets mee te geven, zoals de organisatoren dat ook hadden gewenst.

Om af te sluiten geven we graag nog even de namen mee van de leveranciers die ten zeerste door de VZW worden aanbevolen: Profirst, Arto, ADC production, catering Leonard, sponsor BMW, Universal Banden, Channing Box en Van Duynen verzekeringen. Dankzij het ganse team én de prachtige zaal van de Wild Gallery was zowel de gala-avond zelf als de fondsenwerving zeer succesvol zodat dit schitterende project kan worden verdergezet. 

www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :