Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 17:01
Wild Gallery verwelkomt 5e editie van de Red Bull Elektropedia Awards

Wild Gallery verwelkomt 5e editie van de Red Bull Elektropedia Awards

27 mei 2016

Red Bull Elektropedia, het online platform dat volledig gewijd is aan de Belgische elektronische muziek, heeft voor de vijfde opeenvolgende keer de Red Bull Elektropedia Awards georganiseerd. Dat gebeurde voor de eerste keer in Brussel, waar de keuze op de Wild Gallery viel.

Red Bull Elektropedia Awards is een feestelijke activiteit die de beste Belgische artiesten en organisaties, die direct of indirect verband houden met elektronische muziek, bekroont. Tijdens die avond in de Wild Gallery werden niet minder dan 30 awards uitgereikt! Deze 5e editie was echter anders dan voorgaande, aangezien het evenement nu op zich staat en niet langer meer plaatsvindt tijdens het festival I Love Techno. De avond werd opgezet in samenwerking met We Make You Happy, het evenementenbureau dat concepten ontwikkelt en events creëert voor bedrijven.

Onder de winnaars kunnen we Oscar and the Wolf (Artiest van het Jaar) en STUFF (Beste Album) opsommen, maar ook Stromae (Video van het Jaar), Kolombo (Beste Producer) ... Ze werden allemaal gekozen door het publiek en de jury van de Red Bull Elektropedia Awards.

De aanwezigen woonden die avond niet alleen de award-uitreiking bij, maar namen ook deel aan een afterparty met verschillende dj's. We merken ook graag op dat zowel het team als de technische middelen die op die avond werden ingezet, spectaculair waren. De zalen van het Wild Gallery werden opgeluisterd met rode lazers die schitterend weerkaatsten op de witte doeken. In een hoek werd een podium opgebouwd dat werd omgeven door grote schermen waarop de namen van de genomineerden werden geprojecteerd ... Werkelijk alles werd in het werk gesteld om indruk te maken op het publiek.

De Wild Gallery, die door het jaar heen voornamelijk zakelijke evenementen ontvangt, baadde de hele nacht in de kleuren van de Red Bull Elektropedia Awards en opende de poort naar een nieuw publiek - dat van de Belgische elektronische muziekscene – voor een zeer geslaagde avond.

Jet Import

Rekkemstraat, 58 - 8930 Lauwe

info@jetimport.be

Tel: 056 50 97 40

www.jetimport.be

We Make You Happy

Raas Van Gaverestraat, 83 - 9000 Gent

hello@wemakeyouhappy.be

Tel : 09/335.84.18

wemakeyouhappy.be

Wild Gallery

Gerijstraat 11 - 1190 Brussel

info@wildgallery.be

Tel : +32 2 344 41 55
Fax : +32 2 344 41 55

www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :