Vaste & tijdelijke locaties

Apr 29, 2024, 0:14
Different Hotels opent POP-UP Kasteel Pietersheim

Different Hotels opent POP-UP Kasteel Pietersheim

27 mei 2016

Deze zomer openen Eurotel Lanaken en restaurant Bien Soigné pop-up hotel en Grand-Café Kasteel Pietersheim. Het kasteel is gelegen in het Nationaal Park Hoge Kempen. De pop-up is een tijdelijk project ter ondersteuning van de gemeente Lanaken. Het hotel wordt gerund vanuit Eurotel Lanaken. Een eventuele definitieve overname wordt niet uitgesloten maar dient nog bekeken te worden in een groter geheel.

Pop-up Kasteel Pietersheim

Het Kasteel Pietersheim ligt in het Nationaal Park Hoge Kempen aan toegangspoort “Domein Pietersheim” langs ook de gelijknamige Waterburcht. Van 1 juni tot en met 30 september kunnen toeristen en passanten er terecht voor een verblijf maar ook voor een hapje en drankje op het zonneterras bij gastvrouw Elly Roox.

Samenwerking met Lanakense en regionale handelaars

Kasteel Pietersheim werkt o.a. samen met Merode Interieur & Decoratie, schoonmaakbedrijf LW Cleaning, bloembinderij De Ridder en de heerlijke Prosecco wordt aangeleverd door Le Couchon.

Unieke mogelijkheden

Niet alleen de setting en ligging spreken tot de verbeelding. Als bedrijf is het bijv. mogelijk om het gehele kasteel af te huren. Een familie kan ook het kasteel met zijn 13 kasteelkamers volledig afhuren in plaats van een vakantiehuis bijvoorbeeld. Er kunnen barbecues en feesten worden georganiseerd.

Het Kasteel

Het kasteel werd eigendom van de familie Van Merode in 1449. In 1971 kocht gemeente Lanaken het. CEO Peter Geurden sluit niet uit dat het kasteel op lange termijn deel zal uitmaken van de groep maar een overname is nog niet aan de orde. Hij ziet mogelijkheden in het kasteel echter in combinatie met het Eurotel of in een groter geheel.

Uitnodiging opening - vrijdag 3 juni

Pop Up Kasteel Pietersheim - Kamers

Kom deze unieke locatie mee ontdekken. We verwachten jou!

    Vrijdag 3 juni 2016: van 16:00 tot 19:00

    Muzikale omlijsting door Yves Salaets

    Een rondleiding onder het genoegen van een hapje en een glaasje Le Couchon

Registreer je voor dit uniek event

www.popuphotelpietersheim.be