Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2019, 16:17
Een gigantisch avontuur met bewegende dino's. Kom als je durft!

Een gigantisch avontuur met bewegende dino's. Kom als je durft!

13 juli 2016

Dinos Alive is een teletijdmachine die je miljoenen jaren terug de tijd in stuurt naar het verhaal van de grootste landdieren die ooit hebben geleefd: de dinosaurussen. Een fascinerende reis naar de absolute heersers die 140 miljoen jaar lang de scepter zwaaiden in het dierenrijk. Het enige wat nu nog overblijft van deze kolossen zijn botten en de machtige expo Dinos Alive in Kursaal Oostende deze zomer. Kom langs… als je durft!

De liefhebbers van dino’s zullen al snel de bekende Tyrannosaurus Rex en de Triceratops herkennen, maar ook minder bekende namen als de Spinosaurus en de Ankylosaurus zullen je toebrullen. Eén ding is zeker, niemand zal naast de gigantische Brachiosaurus, beter bekend als de dino met de lange nek, kunnen kijken. Elke dino wordt heel realistisch en geanimeerd weergegeven met bewegingen, geluiden en speciale effecten. Een leuke en educatieve uitstap voor het hele gezin.

Dinos Alive gaat in première op woensdag 29 juni in Kursaal Oostende en blijft tot 4 september elke dag open van 10.00 uur tot 18.00 uur. De expo in Kursaal Oostende zal een oppervlakte hebben van net geen 2000 vierkante meter, verspreid over 4 verschillende zalen. Naast de bewegende dino’s is de expo ook interactief met video’s, kinderanimatie en een leuke merchandising shop voor fans. De ticketprijzen variëren tussen 9,50 euro voor kinderen onder de 13 jaar en 13,50 euro voor volwassenen.

Er zijn verschillende kortingen voorzien. Senioren (+65 jaar) en studenten (op vertoon van de studentenkaart) betalen 11,50 euro. Er bestaat tevens een speciale familiepas voor 41 euro, geldig voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Mensen die wonen of geboren zijn in Oostende kunnen tot en met 15 juli genieten van 2 euro korting per ticket.

Tickets zijn te koop via www.kursaaloostende.be, 070 22 56 00 en in de Box Office van Kursaal Oostende (Toerisme Oostende, open 7/7 van 10:00 tot 18:00).

Contact: Jonas Schoonbaert
Tel: 059 29 50 50
communicatie@kursaaloostende.be

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :