Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 9:03
Inspirerend vergaderen op historisch terras in Leuven

Inspirerend vergaderen op historisch terras in Leuven

23 mei 2016

Wie in de allerbeste omstandigheden en met alle modern comfort wil vergaderen en/of zijn gasten culinair wenst te verwennen, vindt in het historische kader van Faculty Club in Leuven het passende, eigentijdse antwoord. Van april tot september staat ook het terras van de Garden Lounge ter beschikking voor inspirerende meetings.

De prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven zijn voorzien van alle moderne comfort en komen tegemoet aan de eisen van zelfs de meest veeleisende bezoekers. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed en is gelegen op een steenworp van de bruisende Leuvense binnenstad. Faculty Club biedt niet alleen een professionele vergader- en congresservice, onder meer in de Garden Lounge, maar ook een culinair à la carte-restaurant en een stijlvolle organisatie van banketten en feesten.

Van april tot eind september kan u terecht in de trendy Garden Lounge van Faculty Club. Terwijl u geniet van het prachtige terras en de aangename sfeer van het Groot Begijnhof, biedt Faculty Club een uitgebreide kaart aan met o.a. champagne, cocktails, een assortiment gins en bieren en finger food. U kan er ook gewoon heerlijk genieten van een drankje en een hapje.

In diezelfde Garden Lounge kan u eveneens een ‘open air meeting’ plannen. Wie dus op zoek is naar een originele break-out ruimte voor een vergadering of een unieke locatie voor een brainstorming, vindt in het prachtige terras midden in een historisch kader ongetwijfeld de geschikte plek.

Faculty Club zorgt voor hapjes en drankjes zoals ijsgekoelde frisdranken, versnaperingen (cake, koekjes, …) en een bord tapas en een glas champagne aan het einde van uw meeting. En dat voor amper 25 euro.

www.meetingleuven.be

Meer van Meeting Leuven & Vlaams Brabant :

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant