Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 11:40
Tweeperenboom: karaktervolle ruimtes in het dorp

Tweeperenboom: karaktervolle ruimtes in het dorp

06 september 2016

Tweeperenboom situeert zich in een woonhuis uit 1779 in de pittoreske dorpskern van Winksele. Het gebouw werd onlangs gerenoveerd, met behoud van het oorspronkelijke karakter. De ruimtes bieden veel lichtinval en prachtig uitzicht op de kerk en de nabijgelegen bossen. Kom vergaderen, leren, ontmoeten en doorbraak maken in deze vergaderruimtes op het dorpsplein.

Tweeperenboom is een ploeg van diverse experten, gepokt en gemazeld in transitie- en doorbraaktrajecten vanuit diverse invalshoeken. Ze begeleiden organisaties en mensen om wendbaar te zijn in een steeds sneller veranderende wereld.

Een belangrijk element in Tweeperenboom is de verankering in een dorp. Een dorp is een overzichtelijke plek in de wereld die toelaat om te experimenteren. Er werd gekozen voor Winksele, aan de rand van Leuven, want alle nieuwe leren ontstaat ‘aan de rand’ van wat je al kent en doet. Bovendien is Winksele gemakkelijk bereikbaar, zodat je er vaak kan terugkeren.

Zaal ‘Conférence’ en de perenkamers situeren zich in een woonhuis uit 1779. Het gebouw werd onlangs gerenoveerd, met behoud van het oorspronkelijke karakter. Zaal Conférence ligt op de zolderverdieping, onder het authentieke dakgebinte en is heel karaktervol ingericht. De zaal is uitgerust met airco en biedt veel lichtinval en prachtig uitzicht op de kerk, het dorpsplein en de nabijgelegen bossen. Een luchtje scheppen of de benen strekken? Je kan gebruik maken van het overdekte dakterras, de groene tuin of het gezellige dorpsplein voor de deur.

Meer weten?

Contacteer Nele Smets van Tweeperenboom via +32 16 64 00 64 of nele@tweeperenboom.be

www.tweeperenboom.be

Meer van Meeting Leuven & Vlaams Brabant :

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant