Vaste & tijdelijke locaties

Apr 28, 2024, 5:17
Vlammende uitlaatpijpen op FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix in Zolder

Vlammende uitlaatpijpen op FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix in Zolder

06 september 2016

Bigger & Better : onder die noemer vindt op 17 en 18 september 2016 op het befaamde Circuit Zolder de zevende ronde van de FIA European Truck Racing Championship plaats. Twee dagen lang kunnen bezoekers de daverende power voelen en volop genieten van de unieke ‘trucksfeer’.

Tijdens het FIA ETRC Round 7, Belgian Truck Grand Prix in Zolder kunnen en mogen de mastodonten van de weg het gashendel volledig opentrekken om het in een spannende race tegen elkaar op te nemen. De zevende ronde van het Europese Kampioenschap 2016 vindt plaats op het bekende racecircuit in Zolder, waar de motorsport het hele weekend letterlijk naar een zwaardere gewichtsklasse wordt getild.

De weggiganten doen het op de tarmac zonder cargo, maar ontwikkelen zonder twijfel genoeg power om de tribunes te doen daveren. Brullende motoren, spectaculaire inhaalmanoeuvres, vlammende uitlaatpijpen en natuurlijk de helden die het allemaal waarmaken: (motor)sportfanaten kunnen het twee dagen lang live meemaken. Trouw aan de traditie is in Zolder dat weekend werkelijk àlles in trucksferen gehuld.

Tickets kosten op zaterdag 15 € en op zondag 20 € aan de kassa. In voorverkoop kosten de tickets slechts 20 € voor het hele weekend, aan de kassa betaal je 25 €. Kamperen is mogelijk. Gratis toegang voor kinderen geboren op of na 1 januari 2004.

Info en tickets:

www.circuit-zolder.be

Meer van Circuit Zolder :

Circuit Zolder