Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2024, 22:50
Wild Gallery ontvangt hét liefdadigheidsgala van het jaar

Wild Gallery ontvangt hét liefdadigheidsgala van het jaar

03 mei 2016

De Brusselse Wild Gallery heeft een genereus gebaar gemaakt en haar ruimten ter beschikking gesteld voor de organisatie van het liefdadigheidsgala van de vzw ‘Sauvez Mon Enfant’. ‘Sauvez Mon Enfant’ is een vereniging die al een twintigtal jaar bestaat en zich tot doel heeft gesteld om middels het vergaren van fondsen het dagelijkse leven te verbeteren van gehospitaliseerde kinderen en hun verzorgers van de Intensive Care en Spoedafdeling van het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola.

Het gala-evenement werd opgezet om geld in te zamelen voor de inrichting van de wacht- en spreekkamers in een nieuw gebouw van de hulpdiensten. De fondsen zullen ook en vooral gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe medische apparatuur zodat de kinderen zo snel mogelijk kunnen herstellen.

De avond ving aan met een welkomstdrankje en hapjes. Onder meer een zanger, begeleid op piano, zorgde mee voor de gezellige sfeer. Vervolgens werden de 500 gasten door presentator Gerald Watelet uitgenodigd om hun plaatsen aan tafel in te nemen en te genieten van een heerlijke maaltijd die met veel zorg door traiteur Leonardo en sterrenchef Lionel Rigolet werd bereid.

Zodra de maaltijd voorbij was, konden de gasten een concert bijwonen van Axelle Red die speciaal voor deze gelegenheid had aangeboden een privé optreden te geven. En dat was nog niet alles! De avond stond immers bol van de verrassingen.

De organisatie presenteerde een documentaire met scènes uit het dagelijkse leven van de verpleegkundigen en de kinderen die zij onder hun hoede hebben. Ook een veiling stond op het programma met onder meer een schilderij aangeboden door Lilly, een voetbal gesigneerd door het ganse team van de Rode Duivels, een originele tekening van de comic "Largo Winch" en tal van andere loten. Ook de opbrengst hiervan zal worden overhandigd aan ‘Sauvez Mon Enfant’ zodat de vereniging haar projecten kan verderzetten.   

Volgens de vertegenwoordigers van de vzw Sauvez Mon Enfant was de Wild Gallery de perfecte plek om hun evenement te hosten, niet alleen vanwege de flexibiliteit van de ruimten en de mogelijkheid om diverse sferen te creëren, maar ook omwille van de strategische ligging van de locatie.

Wild Gallery

info@wildgallery.be

Tel: +32 2 344 41 55

Nathalie Kockaerts - Development & Event Manager - nathalie.kockaerts@wildgallery.be

Tel: +32 486 43 43 33

Sauvez Mon Enfant Asbl

18 Avenue des Désirs, 1140 Bruxelles

Tel : +32 473 68 25 97

Meer van Wild Gallery :