Event Agencies

Apr 20, 2024, 8:20
Push To Talk stelt zijn nieuwe corporate communications manager voor

Push To Talk stelt zijn nieuwe corporate communications manager voor

18 maart 2021

Live communicatiebureau Push To Talk heeft begin dit jaar zijn team versterkt met Ine Tassignon, die de rol van corporate communications manager zal invullen. Ine is een ervaren kracht, die eerder aan de slag was als interne communicatieverantwoordelijke en woordvoerder van Rode Kruis-Vlaanderen. 

Live communicatie en live conversatie vormen de core business van Push To Talk. Via digitale evenementen, radioprogramma’s, video’s en andere strafe content hielp het agentschap organisaties en bedrijven om hun publiek te bereiken én bij hen de juiste snaren te raken, ondanks de beperkingen van de pandemie. Bovendien trokken digitale events vaak meer bezoekers dan de fysieke edities van voorgaande jaren. Het resultaat: betrokken stakeholders en boodschappen die tot leven gewekte verhalen werden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven hun verhaal digitaal willen vertellen. Een trends die zich ook na corona zal doorzetten. “Het was dus tijd om het Push To Talk team uit te breiden met bevlogen talent”, aldus Tom Bellens, CEO van het live communicatiebureau.

Met Ine Tassignon haalt Push To Talk nu zo’n talent binnen als corporate communications manager. Als interne communicatieverantwoordelijke en woordvoerder bij Rode Kruis-Vlaanderen  leerde ze de knepen van het corporate communicatievak. “Ik hou ervan om echt onder de huid te kruipen van de klanten. Bedrijfsleiders interviewen, anekdotes naar boven halen en die dan uitschrijven in een beklijvend verhaal dat mensen inspireert en laat nadenken”. 

Binnen haar nieuwe functie zal Ine Tassignon zich onderdompelen in de bedrijfscultuur van de klanten en hen helpen te communiceren, in goede én in kwade dagen. “Een krachtige speech voor de CEO, een sterk uitgeschreven scenario voor een (digitaal) live communicatie event of een persbriefing in volle crisis? Ine vindt de juiste toon en woorden voor elke boodschap. Zo helpt zij bedrijfsculturen tot leven komen”, zegt Tom Bellens.  

Push To Talk vertaalt de bedrijfscultuur en strategie in emoties. De boodschap beklijft. Het verhaal van merk, bedrijf of organisatie komt tot leven. Het event wordt live communicatie: op de werkvloer, bij de stakeholders en op social media. 

www.pushtotalk.be 

Meer van MediaMixer :