Event Agencies

Apr 25, 2024, 0:46
Een ontmoeting met 1200 personen in 2021, het is mogelijk

Een ontmoeting met 1200 personen in 2021, het is mogelijk

25 maart 2021

Van 8 tot en met 16 maart vond de recentste editie van de "Brico Makers Fair" plaats, het jaarlijkse retailevenement voor medewerkers en partners van de doe-het-zelfwinkelketen. Ondanks de pandemie vond het evenement plaats in een onuitgegeven "corona-proof" formule, gebaseerd op 100% digitale content, op 8 verschillende locaties. De uitdaging voor Priintr was om een ​​flinke dosis plezier te brengen, met respect voor de gezondheidsvoorschriften.

Priintr heeft daarom op elke locatie 3 'verbonden' fotokiosken geïnstalleerd. Deze bevatten technologieën zoals:
- AR-filters
- objectherkenning
- background removal.

Bij de ingang ontving elke deelnemer een unieke QR-kaart om elke terminal te activeren en alle afbeeldingen in een persoonlijke galerij te verzamelen. Deze galerij was toegankelijk door de QR-kaart te scannen of door de URL op de voorkant van de kaart in te voeren.

Aan het einde van de route maakte een printstation het mogelijk om met behulp van de QR-kaart alle foto's die tijdens de route werden gemaakt, af te drukken. Allemaal zonder één enkel scherm aan te raken.

Uiteindelijk werden er tijdens deze 19 dagen opleiding/evenement meer dan 2.500 afbeeldingen gegenereerd.

Om de nieuwste technologische ontwikkelingen van dit COVID-jaar te integreren, heeft Priintr nieuwe lichtgewicht, potentieel autonome en aanpasbare terminals ontwikkeld.

Deze zouden een effectieve oplossing kunnen zijn eventuele street marketing acties tijdens de zomer. Als de overheid het toelaat. Wordt vervolgd ...