Event Agencies

May 26, 2020, 4:54
Ecco La Luna goes international

Ecco La Luna goes international

14 november 2019

Ecco La Luna verzorgt steeds vaker opdrachten in het buitenland. Hierbij zijn er twee varianten: ofwel neemt men Belgische bedrijven mee naar het buitenland, ofwel gaat men op vraag van buitenlandse bedrijven ter plaatse werken.

Ecco La Luna zendt zijn zonen uit. De teambuilding formules van het agentschap worden steeds vaker in het buitenland ingezet. Van Spanje tot Slovenië: overal in Europa worden de activiteiten van Ecco La Luna gesmaakt.

In onze buurlanden organiseerde Ecco La Luna bijvoorbeeld een activiteit voor een Amerikaanse multinational in Evoluon in Eindhoven, alsook een zeepkisten experience voor Total en een 2CV-champagnerally voor verschillende bedrijven in Frankrijk. Ook in Duitsland en Luxemburg werden recentelijk verschillende activiteiten opgezet o.a. ipad city games, een interactieve dinerquiz en bamboe-workshops.

Over naar Spanje. In Marbella organiseerde Ecco La Luna in september een citygame voor KPMG. Daarnaast wordt er in opdracht van Total ook een Mol-spel uitgewerkt om te spelen in Barcelona mid november 2019.

Voor een Zwitsers farmaceutisch bedrijf ontwikkelde men dan weer een variant van ‘de 5 zintuigen’ in de bergen. En in Italië, Oostenrijk en Slovenië is Ecco La Luna regelmatig aanwezig voor een shortski of natuursport ervaringen.

De opdrachten in het buitenland komen zowel van Belgische bedrijven die een uitstap willen maken, als buitenlandse bedrijven die Ecco La Luna vragen om ter plaatse een activiteit te organiseren. Het agentschap kan ingeschakeld worden voor het uitwerken van één bepaalde activiteit, maar kan ook instaan voor de volledige organisatie van de volledige trip (hotels, seminarie, etc.).

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna