Event Agencies

Apr 7, 2020, 17:32
VDAB viert 30 jaar met heus festival

VDAB viert 30 jaar met heus festival

27 juni 2019

Samen sterk voor werk. Al 30 jaar. Dat mag gevierd worden. Push To Talk organiseerde voor 4.000 VDAB medewerkers een festival met de klemtoon op samen vieren, fun beleven en genieten, met inspirerende activiteiten en optredens van Bart Peeters, Stefan Perceval, de Clement Peerens Explosition en de enige echte VDAB-band.

30 jaar samen sterk voor werk

Al 30 jaar staan de medewerkers van VDAB samen sterk voor werk. Elke dag helpen ze werkgevers en werkzoekenden om elkaar te vinden. Ze stimuleren werkzoekenden om hun talenten en competenties maximaal te ontwikkelen. In die 30 jaar is veel veranderd. De digitalisering in werving en selectie gaat razendsnel. Daar spelen de medewerkers snel en soepel op in.

30 jaar samen vieren

Een topteam. Samen sterk voor werk. Dat mag gevierd worden. Met een groot feest waarin collega’s samen plezier beleven, elkaar leren kennen en vertrouwen tanken voor de toekomst. Samen plezier maken versterkt de onderlinge band en vergroot het netwerk. Voor het eerst ontmoeten alle collega’s uit de verschillende provincies elkaar in een feestelijke setting.

30 jaar samen fier

Samen vieren. Dat is ook samen fier zijn: durven, inspireren, eerlijk zijn en respect tonen. Dat zijn de waarden van VDAB.

Samen vieren. Samen plezier maken. Dat is ook de sfeer van een festival. Maar voor Push To Talk moet een event meer zijn dan een leuk festival. Push To Talk analyseert de corporate culture. De cultuur die echt leeft in de organisatie. Push To Talk vertaalt de cultuur en strategie in emoties. Van vorm tot inhoud. Met authentieke verhalen die inspireren. Zo komt de cultuur tot leven.

Push To Talk zag de link met de cultuur en waarden van het Sfinksfestival en besloot het event te organiseren op de terreinen van Sfinks.

VDAB en Sfinks: de perfecte match

Sfinks is niet zomaar een festival. Het staat voor diversiteit, gezond eten en drinken, duurzaam genieten… Net als VDAB is Sfinks een organisatie die durft, inspireert, houdt van eerlijke producten en respect toont voor mens en milieu. Sfinks is een duurzaam festival. Het geeft kansen aan talenten uit de hele wereld. Heel wat vrijwilligers werken er achter de schermen, er zijn infostanden van humanitaire organisaties, fair trade eten en drinken en kraampjes met ambachtelijke producten. Lokale verenigingen helpen mee bij de logistieke organisatie. Er zijn eilanden voor afvalrecyclage, biologisch afbreekbare eetbakjes en wisselbekers. Bovendien is het festivalterrein vlot bereikbaar met openbaar vervoer en fiets.

Kortom, een duurzame organisatie net als VDAB. Push To Talk en VDAB trokken die lijn verder door met eigen standen voor ondermeer Samenlevingsopbouw, Think Pink en werkplekleren voor studentenstewards uit de opleiding integrale veiligheid.

1+1=3

Door het personeelsevent te organiseren de dag voor Sfinks Mixed werden huurkosten, materiaal en kosten voor opbouw en afbraak gedeeld. Bovendien kon VDAB niet alleen rekenen op de knowhow van Push To Talk, maar ook genieten van de expertise van Sfinks op het terrein. Sfinks en VDAB leerden elkaars talenten erkennen en waarderen. En gingen elkaar inspireren. Zo werd samen werken, samen leren, samen sterk.

Wilt u ook uw cultuur tot leven brengen?

Push To Talk laat werknemers of stakeholders uw cultuur beleven. Verhalen worden emoties. Uw boodschap beklijft. Uw event wordt live communicatie.

www.pushtotalk.be 

We organise your conversation

Meer van pushtotalk :