Event Agencies

Aug 8, 2020, 19:06
VO Event rekruteert!

VO Event rekruteert!

06 februari 2018

VO Event is op zoek naar twee medewerkers om het team te vervoegen. Het bedrijf, dat gespecialiseerd in evenementencommunicatie, heeft vacatures voor één projectleider en één Room Rental Manager. VO Event organiseert jaarlijks tal van zakelijke en openbare evenementen voor klanten in binnen- en buitenland.

VO genereert ook communicatieconcepten voor haar Belgische institutionele klanten zoals ministeries, regio's, steden en overheidsinstellingen.

Momenteel is het evenementenbureau op zoek naar twee mensen om haar dynamische teams te vervolledigen:

  • Onafhankelijke tweetalige projectleider (FR / NL) voor de productie van evenementen en incentives.

De kandidaat heeft ten minste 5 jaar ervaring in de betrokken domeinen en wordt gezocht voor een eenjarige missie voor een belangrijk project. Deze missie omvat reizen naar het buitenland. Een goed commercieel netwerk hebben is een pluspunt.

Meer info over deze functie

  • Event Room Rental Manager

Voor één van haar klanten is VO Event op zoek naar een manager voor het dagelijks beheer van een evenementruimte in een congrescentrum (externe verhuur).

De persoon zorgt voor het dagelijks beheer van de ruimte, meer bepaald de logistieke, administratieve en commerciële coördinatie van het congrescentrum. De prestaties worden ter plaatse uitgevoerd en bestaan uit een goede algemene coördinatie, inclusief contacten met de klanten, en coördinatievergaderingen met de klant.

Meer info over deze functie

Aangetrokken tot een van deze vacatures? U wilt graag lid worden van de VO Event teams?

Stuur dan uw sollicitatie vóór 28 februari via de website: www.vo-event.be/jobs/

www.vo-event.be

Meer van vo event :