Event Agencies

Jun 25, 2019, 20:23
The Oval Office voert nationale campagne voor Brussel Mobiliteit

The Oval Office voert nationale campagne voor Brussel Mobiliteit

01 februari 2018

Brussel Mobiliteit voert momenteel renovatiewerken uit aan het Reyerscomplex. Verschillende tunnels zijn immers aan vernieuwing toe. Honderden pendelaars gebruiken die tunnels elke dag als in- en uitvalsweg van en naar het werk. Het is dus cruciaal dat zij goed geïnformeerd worden over de gevolgen van de werken op hun mobiliteit. Om zoveel mogelijk pendelaars te bereiken, heeft The Oval Office een multichannel mediastrategie uitgewerkt.

Centraal staat een nationale radiocampagne. Die wordt ondersteund door een grote bache langs de E40, printadvertenties in verschillende kranten en online bannering op Nederlandstalige en Franstalige nieuwssites. Het digitale team van het bureau staat in voor de social advertising campagne.

052018theovalNL site

De campagne wordt daarnaast ook live geactiveerd in de stad. Een promoteam geeft pendelaars aan de kruispunten Meiser en Montgomery meer informatie en een flyer over de werkzaamheden.

Deze campagne valt onder het raamcontract tussen The Oval Office en Brussel Mobiliteit. Gedurende drie jaar verzorgt het bureau alle communicatie en brand activation acties in het kader van de Grote Werven. 

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie. The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency.

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :