Event Agencies

Feb 24, 2020, 10:55
Ecco La Luna: zomerse teambuildingactiviteiten op wielen

Ecco La Luna: zomerse teambuildingactiviteiten op wielen

23 juni 2017

Ecco La Luna zet graag een aantal van haar activiteiten in de kijker die leuk zijn om te doen tijdens de zomermaanden. Ontcijfer de route en geniet van een mooi landschap vanuit een authentiek 2PK’tje of vanop een tandem...

“Tochten met de 2PK”

Onze geitjes! Ze zijn er in alle kleuren, met hun sympathieke en specifieke look, met die bijzonder manier van starten, dat typische geluid, die bijzondere vering, de lekker ouderwetse manier van schakelen en sturen.

Met de “toute petite voiture” kan je het unieke karakter van de 2CV beleven. Je rijdt graag door een mooi streek en ervaart haar authentieke karakter. Je combineert dit graag met wat teamwerk en challenges om de route te ontcijferen. Of speel je graag een uitdagend spel waarin actie, raadselen, teamwerk en 2CV ervaring uniek met elkaar verweven zijn?

Geef gerust de streek en/of andere specifieke wensen aan voor jullie 2cv beleving.

Of vraag naar onze suggesties!

“Tandemrally”

Samen door een mooie streek fietsen en af en toe de benen strekken! Vorm een tandem samen met je fietspartner en je andere teamgenoten, en geniet van de zuurstof en de omgeving.

Tijdens de tandemrally doorkruisen jullie fietsend en in kleine groepjes een mooie regio. Om de eindbestemming te vinden en te winnen van jullie tegenstander-teamgenoten worden jullie op verschillende manieren uitgenodigd om samen te werken. De route ontcijferen, denkopdrachten oplossen en doeopdrachten aangaan, kan jullie een voordeel opleveren. Ervaar het tandemfietsen en de uitdagingen onderweg. Blijf in het wiel, sta af en toe recht in de trappers, geniet van een fijne dag en hou de eindmeet in zicht!

www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna