Event Agencies

Apr 25, 2024, 6:09
VO Event genomineerd voor Visit.Brussels Award

VO Event genomineerd voor Visit.Brussels Award

10 maart 2016

Na de overwinning op de EuBea, is VO Event trots om nu ook met twee evenementen te worden genomineerd voor de Visit Brussels Awards, een competitie die "projecten die hebben bijgedragen aan de Brusselse straling" beloont. De creativiteit en expertise van de teams van VO Event werd opnieuw beloond met een nominatie in twee belangrijke categorieën:

  • Art on Paper, een kunstbeurs gewijd aan hedendaagse tekenkunst die de uitdaging aangaat om de vitaliteit van het tekenen te benadrukken en niet minder dan 25 internationale kunstenaars bijeenbracht, werd geselecteerd in de categorie "Internationaal Evenement van 2015".
  • Mobilmix Tunnel Party, een uniek evenement dat 10.000 mensen samenbracht in een Brusselse tunnel om de plaats gedurende één dag om te vormen tot feestlocatie, is inmiddels genomineerd in de categorie "Nieuw Concept 2015".

Het team van VO Event is blij om een plaats te hebben gekregen tussen de vele andere kwalitatieve evenementen die in 2015 hebben plaatsgevonden en wacht gretig op de resultaten van de stemming. Die zullen worden bekend gemaakt op 19 april 2016.

U hebt tot 20 maart de tijd om VO Event te ondersteunen via deze link

Meer info over de evenementen van VO Event :

www.vo-event.be

Meer van vo event :