Audiovisueel

Sep 22, 2019, 16:42
Auvicom: TOP in complexe audiosystemen

Auvicom: TOP in complexe audiosystemen

26 juni 2015

De ene geluidsinstallatie is de andere niet.

Heb je net iets meer nodig dan de Dolby surround uit je woonkamer, dan schakel je best een professionele partner als Auvicom in. In elke ruimte en in alle omstandigheden garanderen wij een loepzuivere sound.

Zo deden de architecten van de pas gerenoveerde Basiliek van Halle een beroep op onze diensten voor een volledige nieuwe klankinstallatie. De keuze viel onder andere op actieve line array-klankkasten van Bosch en een Shure Digitale Processor.

De brandweerkazerne van Asse werd aangekleed met Audac-audiomatrix M2 & Apart-weergaveapparatuur rekening houdend met de geldende strenge normen. We zorgen ook voor een verbinding naar de telefoon-oproepcentrale.

Het Kasteel van Gaasbeek beschikt voortaan uit een complexe audio-installatie met een centraal oproepsysteem en achtergrondmuziek in de verschillende vertrekken van het kasteel. Respect en zorg van de bijzondere architectonische kwaliteiten van dit culturele erfgoed speelden een grote rol in het hele project.

Audio-installaties in openlucht vormen altijd een grote uitdaging. Op het sportterrein in Dilbeek zorgde Auvicom muziek- en spraakversterkers zonder overlast te creëren door rechtstreekse klanksignalen naar de buren te vermijden.

Sinds kort werken onze installatieteams ook met SMAAART, een gespecialiseerde audiosoftware om klankinstallaties haarscherp af te stellen. Een logische keuze als je je klanten alleen maar het beste wilt bieden.

Ook op zoek naar een professionele oplossing voor uw bedrijf? Loop langs bij Auvicom. Dankzij onze vele jaren ervaring in advies, verkoop, verhuur en installatie van audiosystemen kun je op beide oren slapen.

Auvicom
Suikerkaai 40b - Zone 3a
Halle 1500
www.auvicom.be

Meer van Auvicom :

Auvicom Group