Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 14:39
NYE Deluxe ’16 in Kursaal Oostende

NYE Deluxe ’16 in Kursaal Oostende

01 december 2015

De 3de editie van NYE Deluxe wordt een extra Deluxe editie. De voorbije jaren mocht Kursaal Oostende telkens meer dan 2000 feestvierders verwelkomen. NYE Deluxe staat garant voor een zeer gevarieerd aanbod aan muzikale programmatie, sfeervolle zalen met leuke special effects en een zeer hartelijk team dat de genodigden met plezier in de watten legt en voor de juiste sfeer zorgt.  Dit jaar brengen we het event naar een nog hoger niveau en kunnen we niemand minder dan de internationaal hoge toppen scherende DJ REGI aankondigen in de Hit Room.

1 TICKET - 3 ZALEN

1 ticket - 3 zalen blijft een uniek concept op Oudejaarsavond!

Ook tijdens de 3e editie kunnen de bezoekers zich uitleven in drie verschillende zalen met elk hun verscheidenheid in programmering en invulling. Elke bezoeker, van jong (+18) tot oud, vindt bij ons hun gading. Zowel The Hit Room, The Ambi Room en The Lounge staan garant voor fun en ambiance in het juiste kader, waarbij we dit jaar uitpakken met een exclusieve VIP BOX ON STAGE in de Erehal.

The Hit Room

De volledige Erehal wordt omgetoverd naar een spectaculaire feesttempel met top DJ's Regi, Sven Ornelis, Bart-Jan Depraetere en Resident DJ Koony. Een groot lichtspektakel en o.a. 150 kilo confetti moet de sfeer garanderen.

The Ambi Room

Live muziek is een must op oudejaarsavond. Op deze editie is dit niemand minder dan Smooth Flavour die zorgt voor de leukste Disco en Soul hits. DJ Bert Degroef sluit naar jaarlijkse traditie deze zaal met zijn fantastische mix van hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.

The Lounge

Wil je even chillen tijdens het feestgedruis? In The Lounge kan je genieten van het zicht op het vuurwerk om middernacht met een heerlijke gin tonic of een fris glaasje champagne en ontspannende soul muziek op de achtergrond. DJ Mia Dewulf zorgt hier tussen 23u00 en 02u00 voor de juiste vibes.

GASTRONOMIE

Ook dit jaar verzorgt de tot nummer 1 bekroonde cateraar van België, Outré, de catering tijdens het NYE Deluxe diner. Dit jaar werd er voor gekozen om met een culinaire buffet formule te werken. Vanaf 19u00 worden de genodigden verwelkomt met een glaasje cava en exquise hapjes in rondgaande bediening. Aansluitend worden de mensen uitgenodigd in de diner ruimte. Tijdens het diner kunnen de genodigden genieten van culinaire gerechten aan de diverse buffetten met een groot assortiment overheerlijke koude en warme gerechten. Dranken zijn inbegrepen tot het einde van het diner. De plaatsen voor het diner zijn beperkt, dus snel reserveren is de boodschap.

Tickets en arrangementen te reserveren via:

Box Office Toerisme Oostende - www.nye.be -  Tel: 070/225600

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :