Vaste & tijdelijke locaties

Oct 4, 2022, 5:30
Eerste editie Soudal Open groot succes

Eerste editie Soudal Open groot succes

21 juni 2022

De Soudal Open is een nieuw internationaal golftornooi dat georganiseerd wordt op de Rinkven International Golf Club in Schilde (Antwerpen). Dit prestigieuze vierdaagse toernooi is dé place to be voor golfliefhebbers en ondernemers. Organisator Golazo deed beroep op Veldeman voor de hoogkwalitatieve VIP-accommodatie.

Veldeman bouwde een etagetent van 20m bij 40m en een aluhal - voorzien van logo - van 10m bij 45m die de VIP-genodigden een perfect zicht boden op de 18th hole. De etagetent werd gebouwd op een layer onderbouw om de hoogteverschillen van het terrein te overbruggen. Om over een voldoende groot overdekt terras voor de VIPs te beschikken werd de lange zijde van de etagetent 5m naar binnen geplaatst. Enkele aluhallen en pagodetenten deden dienst als onthaalruimte, cateringruimte en logistieke zone.

De eerste editie van de Soudal Open was meteen een groot succes, met 4 dagen van top golf, 18.000 bezoekers waarvan 5.000 VIPs, 30 greenkeepers en meer dan 800 vrijwilligers en medewerkers.

Meer van Veldeman :