Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2023, 13:31
Veldeman en Escape Events bundelen krachten voor wachtruimtes Autoveiligheid

Veldeman en Escape Events bundelen krachten voor wachtruimtes Autoveiligheid

19 november 2020

Omwille van coronamaatregelen moesten de klanten van 15 autokeuringscentra van Autoveiligheid buiten wachten op hun voertuig. Escape Events ging in opdracht van de groep op zoek naar een oplossing om de klanten tijdens het wachten te beschutten tegen de weersomstandigheden en vond in Veldeman de ideale partner.

De overdekte wachtruimtes moesten op heel korte termijn gebouwd worden en dit buiten de openingsuren. Ze moesten op de meeste locaties aangebouwd worden aan de bestaande gebouwen, voldoende hoogte hebben voor de aanwezige poorten en er moest genoeg zicht blijven op de omgeving zodat er op een veilige manier uitgereden kon worden.

Alle keuringsstations werden door Veldeman bezocht, de nodige opmetingen ter plaatse werden gedaan en speciale onderdelen op maat werden gemaakt in de eigen afwerkingsafdeling. Op slechts 7 dagen tijd werden de 15 overdekte wachtruimtes gebouwd, en dit zowel ‘s avonds, ‘s nachts als in het weekend.

Een mooie case die illustreert hoe eventbureaus en toeleveranciers van de eventsector creatief aan de slag gaan in deze coronacrisis en hun sterktes benutten om snel inzetbare oplossingen te voorzien. Een ander voorbeeld is de tijdelijke opvangruimte die Veldeman in slechts 3 dagen tijd voor het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Aalst realiseerde om de capaciteit van de spoedafdeling uit te breiden.

Meer van Veldeman :