Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2023, 12:18
7.500 m² Veldeman tenten voor eerste editie techfestival SuperNova

7.500 m² Veldeman tenten voor eerste editie techfestival SuperNova

09 november 2018

Eind september vond de eerste editie van het technologiefestival SuperNova plaats, een initiatief van Flanders DC en Scale-Ups.eu met de steun van de Vlaamse Overheid. Onder het motto ‘Tomorrow is unstoppable’ konden zowel professionals als het grote publiek kennis maken met de nieuwste technologieën en hun impact op de toekomst.

Zo was er een tweedaagse conferentie met internationale topsprekers, een groot pitchingevent waarbij vijftig scale-ups hun idee voorstelden aan de wereldtop van durfkapitaalfondsen, een technologiebeurs en een publieke belevingsexpeditie. De organisatie zocht voor dit internationaal topevent de gepaste accommodatie voor conferenties, receptie, congressen, catering en logistiek.

Met zijn unieke boogvorm was de TFS van Veldeman de ideale conferentiehal voor dit toekomstfestival. Dankzij de hoge binnenruimte konden grote tribunes geplaatst worden. De zwarte binnenzijde zorgde ervoor dat audiovisuele effecten perfect tot hun recht kwamen. Naast de conferentiehal bouwde Veldeman een verhoogde booghal als receptie- en congresruimte. Deze werd voorzien van strakke witte panelen en opblaaszeilen voor een betere isolatie en akoestiek. Een 15-tal aluhallen werden gebruikt als zogenaamde ‘work-out’ ruimtes, cateringruimte, backstageruimte en als doorgang. In totaal plaatste Veldeman 7.500 m² tenten voor het event.

Ook op zoek naar een geschikte overdekking of extra ruimte voor je beurs? Klop zeker eens aan bij Veldeman. Zij denken graag met je mee en beschikken over een ruim assortiment beurstenten, gaande van tijdelijke beurshallen over cateringruimtes en doorgangen tot inkomtenten.

www.veldemangroup.com

Meer van Veldeman :