Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2023, 13:15
Trimex en Veldeman slaan handen in elkaar voor Europe Together congres

Trimex en Veldeman slaan handen in elkaar voor Europe Together congres

02 mei 2019

Trimex, technisch productiebedrijf voor B2B-events, kreeg de opdracht van S&D Group om in de tuin van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel een tent voor het Europe Together congres te plaatsen. Belangrijke vereisten hierbij waren onder andere de hoogte van de tent en de rigging mogelijkheden. Verder moest het er voldoende donker zijn zodat er overdag presentaties konden plaatsvinden. Een bijkomende uitdaging was het enorme hoogteverschil van het terrein van wel 2m.

Trimex koos voor Veldeman omwille van de kwaliteit, het uitgebreide aanbod, de properheid van de materialen en de stiptheid van montage en demontage. De TFS van 30m bij 50m beantwoordde aan alle criteria. Door zijn unieke vorm en hoge dakhelling van 25° beschikt deze tentstructuur over een hoge binnenruimte zodat de plaatsing van een podium en groot scherm geen probleem vormde. De nokhoogte van de tent was maar liefst 11,5m. De ophanglasten van de TFS zijn relatief hoog, wat veel mogelijkheden gaf voor de bevestiging van verlichting en technieken aan de dakspanten. Dankzij de zwarte binnenzijde was het helemaal donker vanbinnen en kwamen de presentaties doorheen de dag perfect tot hun recht.

“De samenwerking verloopt altijd heel goed. Er kan ook bijgestuurd worden waar er moet bijgestuurd worden en dat is voor mij heel belangrijk. Je hebt altijd onverwachte dingen die zich voordoen en waar we op stoten en daar werkt de crew chief van Veldeman heel goed aan mee!” aldus Ludo Vanstreels, eigenaar van Trimex. 

Benieuwd wat Ludo Vanstreels nog meer te vertellen heeft over deze samenwerking met Veldeman? Bekijk hier zijn volledige getuigenis:

Meer van Veldeman :