Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 10:24
Veldeman bouwt Steamy Saloon voor 100 jaar DCD

Veldeman bouwt Steamy Saloon voor 100 jaar DCD

11 juni 2019

Dominique De Coster NV, totaalaannemer van afbraakwerken tot recycling, bestaat 40 jaar en daarbij mocht de zaakvoerder ook nog eens 60 kaarsjes uitblazen. Tijd dus voor een groot dubbelfeest! A&D Events zorgde voor de perfecte organisatie en het schitterende totaalconcept. Zo werd “100 jaar DCD” in ware “STEAMY SALOON”-stijl gevierd. En natuurlijk moest ook de feestlocatie passen binnen dit plaatje.

Veldeman bouwde op het terrein van Dominique De Coster NV een heuse Steamy Saloon, een stijlvolle tent van 30m bij 40m. Deze werd op maat uitgevoerd met zilver-zwarte dakzeilen, een in hout beklede gevel en zilver-zwarte panelen. Jute werd gebruikt voor een hoogwaardige afrokking van de tent. Dankzij de verhoogde glazen ramen hadden de gasten een prachtig zicht op het bedrijfsterrein en het machinepark. Veldeman zorgde eveneens voor terrassen en bijkomende ruimtes voor keuken, vestiaire, backstage en toiletsas.

Het werd een memorabele avond, met een uitvoerige terugblik op de geschiedenis van het familiebedrijf, heerlijk eten en top entertainment!

Meer van Veldeman :