Vaste & tijdelijke locaties

Oct 18, 2024, 5:23
Veldeman levert indrukwekkende infrastructuur voor prestigieuze tiende editie Brussels Stephex Masters

Veldeman levert indrukwekkende infrastructuur voor prestigieuze tiende editie Brussels Stephex Masters

17 oktober 2024

Veldeman is trotse partner van Brussels Stephex Masters, een van de meest prestigieuze jumpingevents ter wereld. Dit vijfdaagse evenement combineert topsport, luxe en entertainment en is een echt hoogtepunt op de internationale hippische kalender.

Voor de tiende editie van dit topevent verzorgde Veldeman de volledige tijdelijke infrastructuur op het prachtige domein van Stephex Stables in Wolvertem. Samen met Tentmoment bouwde Veldeman meer dan 10.000 m² aan tentstructuren.

Voor de VIP-lounges en hospitalityruimtes werd een indrukwekkende aluhal van 170m lang geplaatst, die gekoppeld werd aan een 100 meter lange Skyline etagetent. Daarnaast installeerden ze een publieksrestaurant, een standendorp, keukententen, bartenten, toiletfaciliteiten, ruimtes voor kantoren, pers en crew en opslagruimtes. Een technisch hoogstandje, waarbij hoogteverschillen op het terrein tot 6,5 meter opgevangen werden met behulp van een onderbouwsysteem.

Veldeman zorgde eveneens voor de volledige aankleding van de tentstructuren door middel van tapijten, stoffering, banners en houten afwerking.

Het project kenmerkt zich door een bijzonder hoog afwerkingsniveau, veel maatwerk en enkele projectspecifieke ontwikkelingen. En dit is precies waar Veldeman sterk in is!

Meer van Veldeman :