Vaste & tijdelijke locaties

Oct 18, 2024, 5:31
WinterSerre: een magisch bedrijfsevent

WinterSerre: een magisch bedrijfsevent

17 oktober 2024

Speciaal voor de eindejaarsperiode lanceert De Serre in Antwerpen een nieuw concept om uw relaties of personeel samen te brengen tijdens een magisch bedrijfsevent: WinterSerre.

Op het mooie binnenplein en aanpalend overdekt terras in de botanische tuin in Antwerpen wordt een authentieke wintersfeer gecreëerd. Sfeervolle kerstmuziek, winterpunch, vuurkorven, ... het is er allemaal.

En uiteraard ook een gezellige must-have winterbarbecue! Volgens uw wensen kan men tal van animaties voorzien of een liveband die zorgt voor de muzikale sfeer. Op uw vraag kan het zelfs een beetje sneeuwen...

Download de brochure

Het binnenplein en aanpalend overdekt terras lenen zich wondermooi om een authentieke wintersfeer te creëren.

Uw gasten zoeken bij het binnenkomen een plaatsje rond de vuurkorven die her en der verspreid staan. Er kan zelfs een persoonlijk fleecedekentje voor hen voorzien worden. Of ze nemen plaats op het ruime overdekte terras, dat voor de gelegenheid verwarmd kan worden.

In de sfeer van een authentieke kerstmarkt spelen bekende kerstliedjes op de achtergrond. Hoort u liever livemuziek, dan kan deze ook a capella gezongen worden door de Christmas Carol Singers om iedereen in de juiste sfeer te brengen.

Alle gasten krijgen bij aanvang een heerlijke winterpunch aangeboden. Op het plein staat een typisch kerstkraam dat onder meer glühwein, jenever en warme chocolademelk serveert ... en marshmallows om in het vuur te houden.

Kortom, een ideale setting voor een uitzonderlijk aperitiefmoment en gezellig samenzijn.

En als u uw gasten helemaal omver wil blazen kan op het binnenplein ook een schaatspiste voorzien worden. Uw gasten kunnen er schaatsen aantrekken voor enkele rondjes op het ijs.

WinterSerre kan vanaf nu geboekt worden voor een unieke beleving met collega’s, klanten of relaties.