Vaste & tijdelijke locaties

Oct 18, 2024, 5:26
Een unieke eventlocatie met een industriele uitstraling

Een unieke eventlocatie met een industriele uitstraling

17 oktober 2024

Den Oven leent zich perfect voor al uw private of businessevents. Of het nu gaat om een huwelijksfeest met een stijlvol diner, een geanimeerd jubileum, een personeelsfeest, een productvoorstelling, enz., wij denken graag met u mee over de aanpak en het thema.

Den Oven, een vroegere steenbakkerij, is gelegen aan het Provinciaal recreatiedomein ‘De Schorre’, met een mooi uitzicht op de Rupel. Ondanks de renovatiewerken, is de ziel van het gebouw volledig bewaard gebleven. Een karaktervolle locatie met de fabrieksschoorsteen als onmiskenbaar landmark. De bakstenen muren, het stalen gebinte en de andere industriële elementen vormen samen dé perfecte locatie voor al uw zakelijke of private evenementen van 20 tot 800 personen.

Download de brochure

De zalen

De ’Eventhal’ van 600 m² geeft een uniek cachet aan uw event en kan dankzij een industriële rolbrug volledig worden aangepast aan uw wensen.

De ‘Mezzanine’ maakt integraal deel uit van Den Oven en biedt plaats aan +/- 90 personen. Ideaal dus voor een iets compacter gegeven. Dankzij de glaspartijen heeft deze ruimte een rechtstreeks contact met het gebeuren in de ‘Eventhal’. Het panoramische zicht op de Rupel maakt de ervaring compleet.

‘Zaal Rupel’ bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over alle comfort. Ze kan dienen als vergaderruimte, voor een workshop, of als backstage-ruimte voor een 14- tal personen.

‘De Silo’, een unieke ruimte van Den Oven waar u uw gasten kan verwelkomen of die perfect deel kan uitmaken van uw sensationeel event.

Catering

Een menu kan een verhaal vertellen, een concept of een thema ondersteunen. Onze in-house catering zorgt voor een culinaire totaalbeleving met een persoonlijke invulling; of het nu gaat om een verrassende receptie met culinaire hapjes of een conceptueel walking of seated dinner. Wilt u liever samenwerken met uw favoriete chef? Ook dat is mogelijk. Externe cateringpartners zijn zeker welkom.

event@denoven.be