Vaste & tijdelijke locaties

Oct 4, 2022, 4:57
Verblijf in het groen op het Domein van de Grotten van Han

Verblijf in het groen op het Domein van de Grotten van Han

21 juni 2022

In een adembenemend natuurkader ontvlucht je even de tijd... Verblijf comfortabel in Cocoon Village, te midden van het Domein van de Grotten van Han!

Een heerlijk zacht bed wacht je op en elke ochtend geniet je van een lekker ontbijt van streekproducten. Dankzij de talrijke activiteiten en animaties verveel je je geen seconde. Een buitengewoon avontuur om met je familie of vrienden te beleven, even weg van de wereld!

Cocoon Village: het Domein voor jou alleen

Word wakker in Cocoon Village, aan de oevers van de Lesse, en ontdek de 3 belangrijkste attracties van het Domein. Verken de bossen en valleien van het Wildpark, te voet of met de Safari-car, en ontmoet de bijzondere Europese diersoorten. Duik vervolgens ondergronds om de natuurlijke pareltjes van de Grot van Han te aanschouwen. In het PrehistoHan museum waan je je een ontdekkingsreiziger diep onder de aarde en bekijk je de archeologische vondsten van de afgelopen 60 jaar...

Tijdens je verblijf geniet je eveneens van talrijke activiteiten en animaties, leuk voor groot en klein!

Ben je klaar voor een reis naar de oorsprong van de wereld?

Ontdek Cocoon Village

Talrijke exclusieve bezoeken deze zomer

Zin om het Domein op een unieke manier te (her)ontdekken? Dat kan! Deze zomer staan er talrijke exclusieve bezoeken op het programma:

Boomklimmen
De zaterdagen van 18/06 tot 24/09

Herbeleef je kindertijd en reis naar het hart van de bomen! Zoek je evenwicht tussen de takken en droom heerlijk weg in een hangmat...
Meer info!

Er was eens de Grot
Alle dagen van 01/07 tot 31/08

Met een honderdjarige tram word je teruggebracht in de tijd. Herontdek de geschiedenis van de Grotten, met een fakkel in de hand!
Meer info!

Op het spoor van de Europese roofdieren
De zaterdagen van 02/07 tot 13/08

Een verkenningstocht naar de 4 meest beruchte roofdieren van Europa: de beer, de wolf, de lynx en de veelvraat!
Meer info!


Pssst... Tijdens je verblijf in Cocoon Village geniet je van kortingen (tot 50 %) op talrijke exclusieve bezoeken van het Domein!

Bekijk alle exclusieve bezoeken

Meer van Domaine des Grottes de Han :