Vaste & tijdelijke locaties

Jul 30, 2021, 0:21
Het donkerste feest van het jaar: Hanlloween op het Domein van de Grotten van Han!

Het donkerste feest van het jaar: Hanlloween op het Domein van de Grotten van Han!

20 oktober 2020

De dagen worden korter, de nachten hullen zich meer en meer in de duisternis. De tijd van spoken, akelige kruipers en griezels is weer aangebroken! Van 31 oktober tot 8 november heerst Hanlloween over het Domein van de Grotten van Han!

Tijdens deze 9 dagen worden de bezoeken aan de Grot en het Wildpark gehuld in een mysterieuze en spookachtige sfeer. Maar er is meer… tijdens één van de vier nocturnes word je meegenomen op een griezelige wandeling langs de verlaten paden en donkere bossen van het Wildpark. In het bleke licht van de maan kom je oog in oog te staan met wel héél vreemde wezens van het schimmenrijk!

Onze klassieke bezoeken in Hanlloween sfeer

Na een jaar van rust en kalmte is het weer zover: de verdwaalde zielen van het bos komen tevoorschijn en mengen zich tussen de dieren van het Wildpark. Bereid je voor op ontmoetingen met mythische, enge en bizarre schepsels!

In de Grot dwalen andere fabelachtige wezens rond: Grellige trollen die zwerven doorheen de verschillende zalen en galerijen en overal kattenkwaad uithalen! Durf jij de confrontatie met hun lelijkheid en ondeugd aan? 

Onze Hanlloween nocturnes om te rillen van plezier !

Mysterieuze klanken, griezelige kreten, donkere figuren en flakkerende vlammen… Het Wildpark is vanaf nu het Rijk van de nacht! In kleine groepjes wandel je doorheen het duistere bos en kom je oog in oog te staan met (ver)wilde(rde) dieren, heksen, vampieren, zombies, skeletten… Een spannend en jolig avontuur voor de ganse familie! De nocturnes vinden plaats van 31 oktober tot 3 november.

Heb je van al deze lugubere wezens honger gekregen? In ons restaurant Pavillon worden lekkere en gethematiseerde suggesties geserveerd!

https://grotte-de-han.be/nl/belevingen/speciale-bezoeken/hanlloween-avondshows

Meer van Domaine des Grottes de Han :