Vaste & tijdelijke locaties

May 7, 2021, 18:10
Nieuw op het Domein: de glamping Cocoon Village!

Nieuw op het Domein: de glamping Cocoon Village!

01 april 2021

Het Domein van de Grotten van Han pakt uit met een glamoureus camping concept: “Cocoon Village”. Een unieke staycation waarbij overnacht wordt in één van de 30 luxe tenten gelegen naast de rivier de Lesse. Vanaf 13 mei worden de eerste gasten verwelkomd! Ervaar het Domein op een bijzondere manier... Tijdens je verblijf geniet je van verschillende exclusieve activiteiten en animaties in het Wildpark en de Grot, overdag en 's avonds!

Iedere Cocoon Tent is comfortabel uitgerust met heerlijk zachte bedden en tuinmeubilair. De ruime tenten bieden plaats voor 2 tot 6 personen. Barbecue zones, picknickplekjes, sanitair, speeltuin… verschillende faciliteiten zorgen voor die extra toets aan je verblijf in Cocoon Village! 

Dankzij de activiteiten en animatie voor het hele gezin verveelt niemand zich hier een moment! Een geweldig avontuur om met familie of vrienden te beleven, even weg van de wereld...

Het ticket Cocoon PassHan, dat inbegrepen is in je arrangement, geeft je ongelimiteerd toegang tot alle attracties van het Domein. De Grot van Han, het Wildpark alsook onze twee musea PrehistoHan en Han 1900, je mag ze ontdekken zo vaak als je wilt!

Meer van Domaine des Grottes de Han :