Vaste & tijdelijke locaties

Aug 13, 2022, 8:22
Ontdek het Geheime Woud van het Domein van de Grotten van Han...

Ontdek het Geheime Woud van het Domein van de Grotten van Han...

30 juni 2022

De dag breekt aan en de grond twinkelt door de ochtenddauw. De heldere zonnestralen verlichten het woud tot in de meest verborgen hoeken. Doorheen een fijne mistlaag verschijnen mysterieuze vormen tussen de bomen... Welkom in het Geheime Woud van het Domein van de Grotten van Han...! Ontdek de raadselachtige, fantasierijke wereld van Spencer Byles, een internationaal bekende kunstenaar.

Laat je raken en verrassen door zijn kunstwerken, die zich versmelten met de natuur, in het hart van het bos. Een bijzondere plek die je vanaf 1 juli op het Wandelpad van het Wildpark kunt bezoeken!

De kunstenaar: Spencer Byles

Een 'wild forest sculptor' (wilde bossen kunstenaar), zo noemt Spencer zichzelf. Al enkele weken lang heeft deze Britse kunstenaar het Geheime Woud als zijn atelier genomen. Hij maakt er de meest bijzondere en fascinerende kunstwerken met materialen die hij in de natuur vindt. Al meer dan 15 jaar reist Spencer de wereld rond om er de meest prachtige Land Art kunstwerken te maken in wilde bossen. Zijn kunstwerken zijn vergankelijk: ze veranderen doorheen de tijd en de seizoenen, om uiteindelijk terug opgenomen te worden door het bos. Dankzij zijn unieke artistieke visie komt het bos op een poëtische en magische wijze tot leven!

Het Wandelpad van het Wildpark

Het Geheime Woud zal alle dagen van juli en augustus en de weekends van september open zijn voor bezoekers. Om tot het Geheime Woud te komen, dien je het Wildpark volledig te voet bezoeken op het Wandelpad. Voorzie hiervoor minstens 3u30 om rustig te kunnen genieten van je bezoek!

Meer van Domaine des Grottes de Han :