Vaste & tijdelijke locaties

Sep 16, 2024, 20:53
Beleef de onvergetelijke ervaring van het Burlen van de herten in Cocoon Village

Beleef de onvergetelijke ervaring van het Burlen van de herten in Cocoon Village

02 september 2024

In het hart van de 250 hectare bos en vlaktes van het Dierenpark van het Domein van de Grotten van Han beleeft u het indrukwekkende ritueel van het Burlen van de herten! Wees van 13 september tot 6 oktober getuige van de krachtige veldslagen van de Koning van het Woud.

Onder de goudkleurige bomen van het Dierenpark gebeurt magie: het majestueuze hert komt tevoorschijn, de wind fluistert en de stilte houdt zijn adem in... Dompel uzelf onder in de herfst op zijn hoogtepunt en laat u betoveren door de wilde natuur!

In het hart van het Domein van de Grotten van Han biedt Cocoon Village u een glampingaanbod met een exclusief bezoek aan het Burlen.

Meer info

Formule Burlen van de Herten + Cocoon Village

Beleef de betoverende sfeer ten volle dankzij de Burlen van de Herten -formule in Cocoon Village, in de weekenden van 13 tot 15/09, van 20 tot 22/09 en van 27 tot 29/09/2024. Inbegrepen bij uw verblijf van vrijdag tot zondag (3 dagen en 2 nachten):

-Onbeperkte toegang tot het Domein (Grot, Park en PrehistoHan Museum) tijdens uw verblijf,
- Een exclusief bezoek aan het Burlen van de Herten, naar keuze: bij het aanbreken van de dag, uitgelegd aan kinderen of bij zonsondergang.

Info & Reservatie

Wilde gezangen

Hoort u het? Het Burlen, diep en krachtig, resoneert als een echo uit een andere wereld. Dit is het signaal! Het paarseizoen begint voor de herten...

Meer info

Exclusieve bezoeken

Het eerste daglicht en de gouden uren van de schemering zijn ideaal om naar het Burlen te luisteren. Woon onze exclusieve rondleidingen bij en neem plaats op de eerste rij!

 Info & Tickets

Meer van Domaine des Grottes de Han :