Vaste & tijdelijke locaties

Sep 16, 2024, 20:58
Château St. Gerlach

Château St. Gerlach

05 september 2024

In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur. Het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve biedt een veelvoud aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Naast heerlijk verblijven kunt u op Château St. Gerlach ook een event organiseren, een feest of trouwerij geven, een vergadering houden of zelfs kunst tentoonstellen. En dit allemaal met Château St. Gerlach haar persoonlijke service, haar prachtige locaties en met uitgebreide faciliteiten. Het St. Gerlach Paviljoen en de kasteelhoeve bieden ruime zalen en moderne vergaderfaciliteiten, perfect voor elk type evenement. Daarmee is Château St. Gerlach een van de meest bijzondere eventlocaties van Nederland, die zich voortdurend blijft vernieuwen. Het château hecht veel waarde aan duurzaamheid en lokale producten. Ze gebruiken ingrediënten uit hun eigen moestuin, serveren eigen wijn van St. Martinus en bieden tegenwoordig zelfs hun in samenwerking met Brand Bier gebrouwen bier aan, de Heritage Blond.

Locaties

Het landgoed beschikt over 12 vergader- en evenementenlocaties in het 15e-eeuwse kasteel en een grote, ultramoderne conferentie- en evenementenlocatie, in het St. Gerlach Paviljoen. Of het nu gaat om grootschalige conferenties voor maximaal 1000 gasten, verfijnde bruiloften of intieme bijeenkomsten, de flexibele setting van Château St. Gerlach biedt een breed scala aan opties voor verschillende gelegenheden.