Vaste & tijdelijke locaties

Sep 28, 2024, 2:30
Een beurs of congres organiseren? Dat doe je in het Kinepolis Event Center in Antwerpen

Een beurs of congres organiseren? Dat doe je in het Kinepolis Event Center in Antwerpen

24 september 2024

Wie denkt aan Kinepolis, denkt aan film en entertainment. Maar Kinepolis Antwerpen biedt zoveel meer dan alleen bioscoopervaringen. Onder hetzelfde dak vind je het Kinepolis Event Center, een prestigieuze eventlocatie van 1.900 m² die volledig geprivatiseerd kan worden. 

Stijl, comfort en flexibiliteit. Dàt zijn de sleutelwoorden. Of je nu een congres, beurs, receptie of diner organiseert, het Kinepolis Event Center heeft alles om jouw event vlekkeloos te laten verlopen. Van een exclusieve ontvangstbalie en vestiaire tot sanitaire voorzieningen en flexibele scheidingswanden. Voeg daar nog eens de gratis parking aan toe, en je hebt een unieke locatie waar elk detail bijdraagt tot een onvergetelijke ervaring.  

Het Kinepolis Event Center werd recent vernieuwd met duurzame en lichte materialen en is  volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Van grote plenaire sessies tot aparte break-out ruimtes – de veelzijdigheid van deze locatie is ongezien. Wil je nog spectaculairder uitpakken? Breid je event uit met een filmzaal voor presentaties op groot scherm of een extra foyer voor beursstanden.

We maken de ervaring compleet door samen te werken met de beste partners voor catering en animatie. Wat je wensen ook zijn, ons ervaren team staat voor je klaar om je van A tot Z te ondersteunen bij de organisatie van jouw event. 

Gerenommeerde evenementen zoals Devoxx en Techorama kiezen al jaren voor het Kinepolis Event Center als locatie voor hun congres of beurs. Ervaar jij binnenkort ook de troeven van deze bijzondere locatie?

Ontdek het Kinepolis Event Center virtueel of vraag hier meer informatie aan.

Meer van Kinepolis :