Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2024, 5:14
The Arena Group breidt uit: met nog meer locaties en nog meer variatie voor uw events

The Arena Group breidt uit: met nog meer locaties en nog meer variatie voor uw events

01 oktober 2024

The Arena Group kondigt met trots de toevoeging van zes nieuwe stadions aan. Drie Belgische en drie Nederlandse stadions sluiten zich aan bij de succesvolle formule, die erop gericht is om stadions ook buiten wedstrijddagen optimaal te benutten.

Na eerdere succesvolle samenwerkingen met onder andere KAA Gent, KRC Genk, RSC Anderlecht, en Standard Luik in België, evenals NAC Breda en FC Den Bosch in Nederland, breiden we nu verder uit. In België verwelkomen we The NEST Roeselare (Club NXT) en de COREtec Dôme van Filou Oostende. Ook met KV Mechelen wordt een eerste samenwerking opgestart. In Nederland voegen we Almere City, sc Heerenveen en SC Cambuur toe aan ons netwerk. Voor events in Rotterdam gaan we een samenwerking aan met eventlocatie De Kuip. 

Sinds onze oprichting in 2013 hebben we ons gepositioneerd als pionier in de commerciële exploitatie van sportstadions. Door stadions ook buiten wedstrijddagen in te zetten voor diverse evenementen zoals seminaries, teambuildings, concerten en congressen, creëren we nieuwe inkomstenbronnen voor de betrokken clubs. Ons succes in België heeft ons al eerder doen uitbreiden naar Nederland, en we zijn verheugd dat steeds meer clubs de meerwaarde van ons model ontdekken.

“Deze uitbreiding is een cruciale stap in onze strategie om ons model verder uit te rollen in België en Nederland. Met de toevoeging van deze zeven stadions vergroten we ons bereik en kunnen we nog meer bedrijven en organisaties laten profiteren van evenementen in een unieke omgeving”, aldus Michiel Vanderheyden, CEO.

Meer van The Arena :