Vaste & tijdelijke locaties

Oct 4, 2022, 5:58
Ark van Noë stelt voor: Basecamp

Ark van Noë stelt voor: Basecamp

14 juni 2022

Met de zomer in zicht lanceert de Ark van Noë een creatief concept voor een bijzondere buitenervaring met uw team: Basecamp, a glamping experience to reconnect with your team…

De Ark van Noë is een schitterend domein gelegen in de rustige en landelijke omgeving van Lichtaart in de Kempen. Deze groene omgeving is de perfecte setting om te ‘re-connecten’ met collega’s te midden van een prachtige en rustgevende natuur.

Speciaal voor bedrijven werd een formule uitgewerkt waarbij kleine groepen verblijven in sfeervolle en luxueuze lodgetenten aan de oever van de vijver van het domein. Het perfecte kader om te combineren met een meeting, workshop en/of teambuildingactiviteit.

Er is een culinaire barbecue waarbij ook de deelnemers de handen uit de mouwen moeten steken, een overheerlijk ontbijt, een kanotocht op de Kleine Nete, ... en uiteraard overnachting in cosy glampingtenten.

Op het domein zijn er 15 tenten: 9 tweepersoonstenten en 6 tenten voor 4 tot 5 personen. Er kunnen in totaal dus 48 personen verblijven. Extra tenten zijn mogelijk.

Het gloednieuwe Basecamp-concept kan vanaf nu geboekt worden voor bedrijfsteams.

events@arkvannoe.be