Vaste & tijdelijke locaties

Jul 6, 2022, 3:17
Easyfairs behaalt gouden label als Best Managed Companies

Easyfairs behaalt gouden label als Best Managed Companies

16 mei 2022

Easyfairs heeft het gouden label ontvangen als erkenning voor het feit dat het voor het vierde jaar op rij het label van Best Managed Companies behield. Elk jaar beoordeelt het Best Managed Companies-programma de deelnemers streng aan de hand van een beproefd wereldwijd kader: een duidelijke langetermijnstrategie, uitgebreide capaciteiten, een sterk engagement en uitstekende financiële prestaties. De onafhankelijke jury erkende het vermogen van de laureaten van dit jaar om zelfs in tijden van crisis succes te boeken en een sterkere marktpositie te verwerven.

"Het vergt veerkracht en wendbaarheid om zelfs in de beste tijden te voldoen aan de hoge normen die de BMC-jury stelt. Maar de pandemie van de afgelopen twee jaar maakte de uitdaging des te groter, vooral voor een bedrijf dat live-evenementen als kernactiviteit heeft," aldus Eric Everard, Group CEO van Easyfairs.

Easyfairs legde in zijn inzending voor 2022 de nadruk op zijn digitale transformatie, een proces dat de voorbije jaren al aan bod kwam maar tijdens de pandemie aanzienlijk versneld werd. Easyfairs zette ook zijn visie en actieplan voor zijn ESG-reis voor de komende jaren uiteen.

"Verandering moet worden omarmd. Het is van onschatbare waarde als het gaat om het aantrekken en behouden van talenten, en onze openheid voor verandering heeft de betrokkenheid van werknemers en de groei van de organisatie gestimuleerd", aldus Anne Lafère, COO van de Groep.

"Het ontvangen van de Gold Label-onderscheiding is een enorme stimulans voor onze uitstekende gemeenschap van medewerkers, partners en klanten. We zijn sterk uit onvoorstelbaar moeilijke tijden tevoorschijn gekomen en klaar om verandering in de evenementenindustrie te stimuleren.

Felicitaties en warme groeten aan de bedrijven die dit jaar de status van Best Managed Companies behaalden, alsook aan onze collega Gold Label laureaten," besloot Anne Lafère.

Meer van Easyfairs :

Easyfairs