Vaste & tijdelijke locaties

Aug 25, 2019, 16:09
Nieuw logo en nieuwe website voor Antwerp Expo

Nieuw logo en nieuwe website voor Antwerp Expo

01 februari 2019

Fase 1 in de verbouwing van Antwerp Expo naar Antwerp Expo 2.0 is succesvol afgerond. Inkomzone 2 oogt strak en modern, de digitale siganlisatie maakt de bezoekers duidelijk wegwijs én de optimalisatie van de mobiliteit is rond. De moderne look & feel van Antwerp Expo als eventlocatie wordt nu ook doorgetrokken in een nieuw logo en een nieuwe website.

De schuine lijn in het nieuwe logo symboliseert het dak waaronder alle events en beurzen plaats vinden. De pointer staat symbool voor een ontmoetingsplaats waar bezoekers samen komen. De tagline ‘Port of Communities' benadrukt nogmaals dat Antwerp Expo dé plek is in de havenstad Antwerpen waar communities uit diverse sectoren, uit zowel binnen- als buitenland, samen komen.

Volgende zomer gaat fase 2 van de verbouwingen van start met de uitbreiding (2.000m² extra) van hal 4. Fase 3 bestaat uit de afbraak van hal 1,2 & 3 en de bouw van 2 nieuwe hallen. De uitvoering van fase 3 hangt echter samen met het voorzien van een parkeergebouw en dient nog verder onderzocht te worden.

Dankzij deze modernisering wil Antwerp Expo nieuwe én meer internationale beurzen aantrekken die op hun beurt een positieve economische impact zullen hebben op de stad.

www.antwerpexpo.be

Meer van Easyfairs :

Easyfairs