Vaste & tijdelijke locaties

Jul 15, 2024, 6:27
Easyfairs Belgium is een Great Place To Work

Easyfairs Belgium is een Great Place To Work

20 juni 2024

Easyfairs Belgium ontvangt met trots zijn tweede “Great Place To Work”-certificaat. Deze certificering, die werkgevers krijgen dankzij de positieve feedback van hun medewerkers, wordt jaarlijks uitgereikt door Great Place To Work en Vlerick Business School.

Het Great Place To Work-certificaat is een initiatief van Great Place To Work in samenwerking met Vlerick Business School. Easyfairs Belgium nam − na het behalen van het certificaat in 2019 − voor de tweede keer deel aan de internationale bevraging, waarbij haar medewerkers anoniem werden bevraagd.

Uit de enquête blijkt onder andere dat 98% van de medewerkers zich meteen welkom voelde bij Easyfairs Belgium vanaf hun eerste werkdag. Kenneth Verheyden, CEO van Easyfairs Belgium, blikt tevreden terug: “Het is een grote eer om wederom erkend te worden als een Great Place To Work. Deze erkenning weerspiegelt onze inzet om een werkomgeving te creëren waarin alle medewerkers zich thuis voelen en kunnen floreren.”

In België stelt Easyfairs meer dan 170 mensen te werk. Passie en ondernemerschap staan voorop. Machiël De Cock, Talent Manager bij Easyfairs Belgium: “Dankzij de Easyfairs Academy, ons opleidingsprogramma dat medewerkers helpt hun talenten te ontwikkelen en professionele doelen te bereiken, evenals onze aandacht voor persoonlijk welzijn en plezier op het werk, zijn we trots om opnieuw dit label te behalen.”

Meer van Easyfairs :