Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 3:03
The Dire Straits Experience in Kursaal Oostende op 11 maart 2016

The Dire Straits Experience in Kursaal Oostende op 11 maart 2016

19 november 2015

Chris White en Chris Whitten touren opnieuw samen met The Dire Straits Experience!

Op 11 maart 2016 komt The Dire Straits Experience naar Kursaal Oostende voor een exclusief concert voor België! Het project én de groep worden getrokken door voormalige Dire Straits leden Chris White en Chris Whitten. Tickets zijn vanaf nu te koop.

Details

Op 11 maart 2016 komt The Dire Straits Experience naar Kursaal Oostende voor een exclusief concert voor België! Het project én de groep worden getrokken door voormalige Dire Straits leden Chris White en Chris Whitten. Tickets zijn te koop vanaf maandag 9 november.

Voor de enorme groep trouwe fans leek het einde van de wereld nabij toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. De roep om de songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is nog steeds groot, ook bij de jongere generaties. Twee van de voormalige groepsleden geven nu met The Dire Straits Experience gehoor aan die oproep.

Niet zomaar een tribute band

Dit is niet zomaar een tribute band, want twee van de voormalige leden van The Dire Straits, Chris White en Chris Whitten, maken deel uit van de selectie artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. Veel van de hits van de groep maken deel uit van het collectief muzikaal geheugen zoals o.a. Sultans of swing, Money for nothing en Private investigations.

The Dire Straits Experience wordt verder gevormd door, Terence Reis, Richard Cottle, Paddy Milner, Tim Walters en Michael Féat en Chris Whitten. Deze muzikanten werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield.

"A brilliant show, performed to perfection"

De band weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren.

Citaten

"A brilliant show, performed to perfection"

"If you're a fan of Dire Straits I can't recommend this show highly enough"

Reservatie

www.sherpa.be
070 22 56 00 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

VIP arrangementen

We stellen graag een op maat gemaakt VIP arrangement samen voor uw klanten. Contacteer Peter Monbailleu voor meer info via peter@shakalaka.be.

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :