Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 16:51
Up with People  “The Journey” in Kursaal Oostende op 23 oktober

Up with People “The Journey” in Kursaal Oostende op 23 oktober

02 oktober 2015

De internationale groep Up with People is in hun 50ste jubileumsjaar terug op tournee in Europa met o.a.shows in München, Brussel en Rome (optreden voor Paus Franciscus op het Sint-Pietersplein). Rotaryclub Gistel en Rotaryclub Oostende konden de groep overtuigen terug te keren naar Gistel en Oostende met o.a. een show in Kursaal Oostende op vrijdag 23 oktober om 20h00.

De nieuwe muzikale productie "The Journey" houdt jong en oud twee uur lang in haar ban. Het publiek wordt meegenomen in een wervelend geheel van muziek en dans met internationale medleys, authentieke kostuums en choreografieën uit talloze landen, populaire muziek van de laatste decennia alsook ontroerende songs die het sociaal engagement van Up with People tot uiting brengen.

Up with People is een internationaal educatief programma: 120 jongeren, tussen 18 en 26 jaar oud uit 25 verschillende landen, reizen in Noord Amerika, Azië en Europa met de wereld als klaslokaal en de muzikale show als vehikel. Het verblijf bij gastgezinnen en vrijwilligerswerk maken deel uit van het programma.

Up with People naar Gistel en Oostende brengen, betekent meer dan enkel een muzikale show. Er is ook deculturele uitwisseling tussen de 120 studenten en hun gastgezinnen in Gistel en omgeving, de "community service" activiteiten die de groep in een rustoord, school of lokale vereniging organiseert, en de intensieve promotiecampagne van 5 weken die door het promotieteam van Up with People wordt georganiseerd. Het promotieteam, bestaande uit 3 Up with People medewerkers, verzorgt samen met Rotaryclub Gistel en Rotaryclub Oostende de perscampagne, voordrachten in scholen en verenigingen, organisatie van de activiteiten van de groep, bijeenkomst der gastgezinnen...

Verdere info op: www.upwithpeople.org, www.rotarygistel.be en www.oostende.rotary1620.org.

De opbrengst van deze activiteit wordt geschonken aan het Zorghuis Oostende en Jeugdwerking & Sint-Vincentius Gistel.

Praktische Info

Data: 23/10/2015 om 20:00
KOOP TICKETS

Tickets:
€ 38 - € 28 - € 23 - € 19 (incl. reservatiekosten)

Reservatie:
www.sherpa.be
070 22 56 00 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

Organisatie
Rotaryclubs Oostende & Gistel

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :