Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2023, 13:59
Zomertip van Veldeman: een transparante tent voor je bedrijfs- of privéfeest

Zomertip van Veldeman: een transparante tent voor je bedrijfs- of privéfeest

18 mei 2018

Iedere organisator van een feest – groot of klein – vreest ze wel: de aprilse grillen. Nochtans kunnen we in mei ook nog voor verrassingen komen te staan. Wanneer je voor je feest moet kiezen tussen een tuinfeest of een zaal, dan kies je wellicht voor de droogste oplossing. Zonde van de mooie natuur. Want niets is leuker dan feesten in een mooie omgeving. En dat kan, zelfs droog, met de transparante tenten van Veldeman.

Mix & Match

Als je kiest voor transparante zeilen, dan til je je event ongetwijfeld naar een hoger niveau. Logisch, want wat heb je aan een mooie omgeving als je ze niet kan zien? Steeds meer privé- en bedrijfsfeesten kiezen voor een mooi uitzicht en dus voor de transparante variant. Hierin beschikt Veldeman over een ruim aanbod: zowel  onze aluhallen, booghallen als  onze TFS kunnen in een transparante versie uitgevoerd worden. We besteden ook aandacht aan de totaalbeleving van je feest en helpen je graag met de inrichting. Wat dacht je ervan om deze eens af te stemmen op de omgeving waarin je feest plaatsvindt?

Misschien staat je tent niet in een groene omgeving, maar is ze wel gericht naar een bekend monument of gebouw. Een combinatie van transparante en witte tentzeilen kan in dit geval een mooie oplossing zijn. Sanicole Air Show vond in deze keuze de perfecte match: vanuit de tent konden de genodigden de vliegtuigen laag zien overvliegen. Van entertainment gesproken!

Transparante overdekte terrassen

Een van onze partners, Hendrickx Feesten, laat haar inspiratie graag de vrije loop en daarin spelen de transparante tenten van Veldeman een grote rol. Zij opteren vaak voor een aan de tent aangesloten  transparante terrasoverdekking. Zo krijgt het ‘binnen maar toch buiten’-gevoel een nog hogere dimensie voor de gasten. En de mooie omgeving, die krijgen ze er gratis bij.

Warm zomerweer

Voor een transparante tent in de warme zomermaanden biedt airconditioning soelaas. Zo houden we onze tenten aangenaam koel.

Wij geven een heldere kijk op transparante partytenten

Je wil een feest organiseren in een mooie omgeving? Contacteer Veldeman voor meer informatie. Wij luisteren graag naar je wensen en stellen je alle mogelijkheden voor.

www.veldemangroup.com

Meer van Veldeman :