Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2023, 13:37
Philadelphia Eagles & Veldeman een winnende match!

Philadelphia Eagles & Veldeman een winnende match!

06 februari 2018

Op 4 februari 2018 wonnen de Philadelphia Eagles de Amerikaanse Super Bowl. De Eagles en Veldeman zijn een winnende match. Je vraagt je wellicht af waarom... Samen met dochteronderneming Universal Fabric Structures, ontwikkelde en bouwde Veldeman een indoor trainingsfaciliteit voor de Super Bowl winnaars van 2018.

15 jaar lang bestond de trainingsfaciliteit van Philadelphia Eagles uit een witte blaashal. De ‘bubbel’ – zoals de hal genoemd werd – was altijd koud en vochtig vanbinnen en er hing een muffe geur volgens spelers en coaches. De Eagles besloten dat hun trainingsfaciliteit een upgrade nodig had. De scope was om een indoor trainingsfaciliteit te bouwen die groot genoeg zou zijn om binnen te trainen en die de spelers en coaches het nodige comfort zou bieden. De nieuwe trainingsfaciliteit moest de barre weersomstandigheden van de Midden-Atlantische regio kunnen weerstaan.

Als de Eagles nu binnen moeten trainen, doen ze dit in een moderne stalen structuur, type Trium, die bedekt werd met een PVC gecoat zeildoek. Universal Fabric Structures, het dochterbedrijf van Veldeman, ontwierp en installeerde deze trainingsfaciliteit met een compleet HVAC-systeem dat het hele jaar door optimaal comfort garandeert.

De trainingsfaciliteit is 60 m breed en 90 m lang en is sinds 2002 in gebruik. Sindsdien speelt de faciliteit een belangrijke rol in de trainingen van de Eagles en heeft ze de barre weersomstandigheden van zuidoostelijk Pennsylvania weerstaan, zoals wind, sneeuw, regen en ijs. De Eagles en Veldeman zijn duidelijk een winnende match:

“We considered another bubble, a metal building and other fabric structure suppliers. Our engineer and architect strongly recommended that we choose Universal Fabric Structures / Veldeman to supply the new indoor practice field. The quality of the environment, lighting system and overall aesthetics confirmed we made the right decision. The players and coaches love it.”

- Facility Manager, Philadelphia Eagles

www.veldemangroup.com

Meer van Veldeman :