Vaste & tijdelijke locaties

May 1, 2024, 15:27
Fundraisingavond at Wild Gallery

Fundraisingavond at Wild Gallery

20 augustus 2015

Wild Gallery heeft 3 zalen met korting ter beschikking gesteld van de vzw For a Better Life (FaBL)voor hun tweejaarlijkse Fundraisingavond. Het evenement werd georganiseerd met als doel de vierde For a Better Life-award uit te reiken aan een bepaalde stichting, fonds of organisatie die zich inzet voor kinderen en/of jongvolwassenen. Dit jaar kon SOS kinderdorpen met trots deze award in ontvangst nemen.

De avond begon voor de 600 genodigden met een welkomstreceptie. De gastvrouw van de avond was actrice en presentatrice Bieke Ilegems. Na alle dankwoorden voor de sponsers animeerde Raf Walschaerts de avond met zijn show 'Jongen toch'.

De vierde For a Better Life-award werd gemaakt door het kunstenaarsteam van vzw De Lork uit Brussel, een tehuis voor personen met een verstandelijke beperking.

De directrice van de organisatie SOS kinderdorpen, Hilde Boeykens, nam met veel trots en fierheid deze award in ontvangst. FaBL had nog een kleine verrassing in petto: Kim Clijsters, ambassadrice van SOS kinderdorpen, betuigde haar dank in een video die werd opgenomen voor deze gelegenheid.

De avond werd beëindigd met een netwerkreceptie met hapjes.

Wild Gallery werd voor deze fundraisingavond gekozen omdat Nadia Van Herck, lid van de vzw For a Better Life, een andere sfeer wou creëren. Alle vorige edities werden georganiseerd in klassieke zalen. Dit jaar koos het For a Better Life-team voor de postindustriëlestijl van Wild Gallery.

Wild Gallery
www.wildgallery.be
info@wildgallery.be
Tel: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts
Development & Event Manager
nathalie.kockaerts@wildgallery.be
Tel: +32 486 43 43 33

For a Better Life
www.forabetterlife.be
forabetterlife@java.eu
Yvonne Brems
yvonnebrems@hotmail.com

Meer van Wild Gallery :