Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2023, 13:41
5e editie Yale 3D World Magic & Fun in Kursaal Oostende

5e editie Yale 3D World Magic & Fun in Kursaal Oostende

18 mei 2017

Yale 3D World Magic & Fun op de mooiste locatie aan de kust : Kursaal Oostende ... van 24 juni t/m 3 september

Yale 3D World Magic & Fun is uitgegroeid tot een doe-evenement waar plezier voor het ganse gezin of vrienden centraal staat. Het evenement is tweeledig met nieuwe 3D-technologieën en 3D-decors waarin de bezoekers kunnen poseren en foto’s nemen van elkaar. Er zijn heel wat nieuwigheden op deze 5e editie.

Tijdens de expo in 2016 werd al geëxperimenteerd met een AR-film (Augmented Reality). De bezoekers zagen zichzelf op een groot scherm vanop 8 meter afstand en bewogen mee met de animatie op het scherm. Dit jaar gaat de nieuwe AR-film over een zoo en dé AR-kortfilm is meteen een première voor de Belgische markt. Ook VR (Virtual Reality) komt aan bod, net als het fenomeen ‘mapping’ : hier zitten de bezoekers aan een tafel op restaurant en genieten ze van een virtuele maaltijd met animatie, op en rond hun bord. Voor de eerste keer wordt ook een 3D-kortfilm gebracht, net als een photobooth met green key. De bezoekers kunnen plaatsnemen in een gocart en worden gelinkt aan een grappige achtergrondfoto die als souvenir kan worden meegenomen. 

En u vroeg zich af wat onze hoofdpartner Yale doet ?  

Yale beschermt -sinds 1843- wereldwijd miljoenen huishoudens en bedrijven. De hangsloten, (digitale) sloten, kluizen en zoveel meer helpen mensen om hun favoriete bezittingen te beveiligen. Yale is één van de oudste en meest gerenommeerde merken in de sloten industrie!  Yale maakt deel uit van Assa Abloy.

Speciale voorverkoop tot 31 mei 2017

De tickets zijn in voorverkoop sinds dinsdag 28 maart. Voor alle vroege boekers die hun tickets bestellen voor 31 mei is er een korting voorzien van 3 euro per ticket.

Tickets zijn te koop via deze website, 070 66 06 01 en in de Box Office van Kursaal Oostende (Toerisme Oostende, open 7/7 van 10:00 tot 18:00).

We zijn alle dagen open (7 dagen op 7) van 24 juni t/m 3 september, dit van 11 tot 18 uur. Diverse BV’s komen langs om samen met je op de foto te gaan.

Mapping

Neem plaats aan tafel en laat het spektakel beginnen. Een restaurantbezoek zal nog nooit zo verrassend geweest zijn. Deze nieuwe attractie - van Belgische makelij - zal je een lange tijd bijblijven. Smakelijk ! 

Nikon service

Trouwe partner Nikon organiseert een wedstrijd waarbij de 5 leukste foto’s worden beloond met een Coolpix W100. Minstens even tof is dat Nikon toestellen ter beschikking stelt van de bezoekers die problemen hebben met hun foto-toestel of smartphone. Op die manier kunnen ze hun bezoek in alle comfort verderzetten.

Ontdek Ekid

Download EKID op Google Play of Apple Appstore. Richt met je smartphone op alle dieren op Yale 3D World én breng ze tot leven. Tik dan nog eens op het dier en elk dier zorgt voor nog wat extra animatie.

www.kursaaloostende.be

 

Meer van Kursaal Oostende :