Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 10:29
Wild Gallery en Artfood Traiteur: een topduo voor uw events

Wild Gallery en Artfood Traiteur: een topduo voor uw events

09 juli 2015

Naar aanleiding van het seminarie van CEPS, het 'Centre for European Policy Studies', ontdekte Wild Gallery een uitgelezen kwaliteitstraiteur voor de organisatie van evenementen. De zalen die voor deze gelegenheid ter beschikking werden gesteld, harmonieerden perfect met de door Artfood Traiteur gecreëerde sfeer. Het event, dat door EDF werd gesponsord, betekent zonder twijfel de start van een langdurige samenwerking.

Artfood Traiteur uit Brussel beschikt sinds 2009 over een ervaren team onder leiding van topchef Arthur Renwart. 270 genodigden konden in de Wild Gallery volop genieten van de drie sterke punten van de traiteur: een uitstekende keuken, knowhow en service.

Tijdens de dag konden de genodigden deelnemen aan meerdere conferenties op verschillende plaatsen in Brussel. Eenmaal de presentaties afgelopen waren, begon de avond in de Wild Gallery. Traiteur Artfood nam er de uitgelezen kans te baat om zich in een magnifiek decor te tonen met een voortreffelijke maaltijd die beëindigd werd met een indrukwekkend dessertbuffet.

Artfood Traiteur wist uitstekend gebruik te maken van de Wild Gallery. Niet alleen de moduleerbare ruimten en de mogelijkheid om de verbeelding de vrije loop te laten, maar ook het geheel van de Wild Gallery op zich zijn volgens de traiteur sterke punten die onlosmakelijk met de locatie verbonden zijn.

Wild Gallery
www.wildgallery.be
info@wildgallery.be
Tel: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts
Development & Event Manager
nathalie.kockaerts@wildgallery.be
Tel: +32 486 43 43 33

Artfood Traiteur
www.artfood.be
info@artfood.be
Tel : +32 2 732 33 85
de Vrièrestraat 71/73
1020 Brussel

Meer van Wild Gallery :