Vaste & tijdelijke locaties

May 27, 2020, 8:31
Checkup 2016 in de Wild Gallery

Checkup 2016 in de Wild Gallery

30 januari 2017

De Wild Gallery heeft het jaarlijkse Checkup Seminar van SecureLink mogen huisvesten.  Een volledige dag waarbij alle genodigden werden ondergedompeld in boeiende presentaties en keynote speakers.

Dit hebben ze dit jaar weer kunnen bewijzen tijdens hun jaarlijkse Checkup Seminar. Een evenement dat is ontstaan in 2007 en dat jaar na jaar groter is geworden. Tijdens deze editie werd de focus gelegd op cybersecurity, gelinkt aan het thema van ‘national security’ en special agent 007, James Bond.

Deze “Bond editie” werd gecombineerd met  7 boeiende keynote speakers, 24 innovatieve ‘technology test flights’  en een mix van plezier, netwerk opportuniteiten en een lekkere catering door Group van Eyck.

De technology test flights of live demo’s waren een leuke manier om de nieuwigheden en  oplossingen van cybersecurity, datacenters, storage en virtualisatie weer te geven.

De genodigden kregen geen kans om dan ook maar iets van het programma te missen. SecureLink had speciaal voor dit event in de Wild Gallery een applicatie gecreëerd waarbij de gasten meldingen kregen wanneer er een nieuwe keynote speaker het woord nam.

Verschillende elementen hebben ervoor gezorgd dat deze editie fantastisch werd. De grote oppervlakte en de vele mogelijkheden van de Wild Gallery hebben hierbij hun steentje bijgedragen. Een groot pluspunt aan de Wild Gallery is de vrijheid in keuze van catering waarvan SecureLink gebruik heeft gemaakt en de vele toepassingsmogelijkheden van de verschillende ruimtes.

Wild Gallery
Gerijstraat 11 - 1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel: +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

SecureLink
Uilenbaan 80
B-2160 Wommelgem
info@securelink.be
Tel: +32 3 641 95 95
www.securelink.be

Meer van Wild Gallery :