Vaste & tijdelijke locaties

Oct 22, 2019, 18:54
Leopold Hotel Antwerp stelt voor: ‘I LOVE MY SANDWICH’

Leopold Hotel Antwerp stelt voor: ‘I LOVE MY SANDWICH’

30 januari 2017

Een vergaderpakket kunnen we niet sexy maken... Wat het Leopold Hotel Antwerp gelegen aan het stadspark van Antwerpen wel probeert, is het budgetvriendelijk te houden, een correcte prijs-kwaliteit en een mooie accommodatie aan te bieden. Concreet, het I LOVE MY SANDWICH vergaderpakket voor slechts € 40,00 per deelnemer, per dag.

De naam spreekt voor zich; bij het I LOVE MY SANDWICH vergaderpakket kunnen uw gasten ’s middags genieten van een heerlijke broodjes lunch. Weliswaar niet de traditionele saaie lunch met vooraf belegde broodjes! Neen, bij ons stelt iedereen zijn eigen SANDWICH samen, u snijdt zelf uw brood, kiest welk beleg u het lekkerste vindt en/of u er ook salade tussen lust. Dit alles kan u kiezen van een mooi gepresenteerd buffet met verschillende vers gebakken broodsoorten, salades, charcuterieën en kazen. De zoetekauwen kunnen de lunch afsluiten met verschillende dessertjes en voor wie het liever gezond houdt is er ook fruit.

Het I LOVE MY SANDWICH vergaderpakket houdt natuurlijk meer in dan alleen maar eten. Er moet ook vergaderd worden, dit kan in één van de 5 multifunctionele vergaderzalen. Onze grootste vergaderzaal (Sheffield 1&2) biedt plaats aan 80 personen in theater stijl. Daarnaast hebben we voor uw kleinere vergaderingen ook 2 boardrooms (Antwerp & Blue Diamond) beschikbaar met natuurlijk daglicht.

Samengevat, voor slechts € 40,00 per deelnemer, per dag zijn volgende zaken inbegrepen: de vergaderzaal, audiovisueel materiaal zoals beamer, scherm en flipchart, Wi-Fi, mineraalwater, lunch en twee breaks met lekkere opkikkertjes én koffie (met zelfs een echte Starbucks Frappuccino®).

Daarbovenop ontvangt ons team u steeds met een glimlach en persoonlijke service! CREATING SMILES, BUILDING HAPPY MEMORIES is tenslotte de reden waarom wij elke dag opnieuw klaarstaan voor onze gasten.

Leopold Hotel Antwerp heeft een centrale ligging op wandelafstand van het Centraal station en de diamantwijk. Het hotel beschikt naast de vergaderzalen ook over 127 ruime en comfortabele kamers, een trendy lounge bar met een ‘We Proudly Serve Starbucks’ Coffee Corner, een fitness voor hotelgasten, een mooi ontbijtrestaurant en een parking.

Voor een offerte op maat, rondleiding of bijkomende informatie? Contacteer ons!

Tel: +32 (0)3 213 75 06

E-mail: sales.antwerp@leopoldhotels.com

leopoldhotelantwerp.com

Meer van Leopold Hotel Antwerpen :

Leopold Hotel Antwerp