Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 16:31
Leopold Hotel Antwerp koppelt karakter aan merkbekendheid

Leopold Hotel Antwerp koppelt karakter aan merkbekendheid

26 juni 2015

Sinds januari 2014 is Leopold Hotel Antwerp, het enige hotel dat aan het Antwerpse stadspark ligt, aangesloten bij het gerenommeerde Worldhotels. Voor een onafhankelijk 4-sterren hotel is dit een niet te onderschatten meerwaarde om zich ook internationaal te kunnen positioneren naast de bekende grote namen in de hotelwereld. In Leopold Hotel Antwerp kunt u niet alleen overnachten, er zijn ook faciliteiten voor meetings.

Worldhotels is een wereldwijd actieve 'brand' die een aantal van 's werelds meest unieke, onafhankelijke hotels samenbrengt onder één vlag.

Met de slogan 'Where Discovery Starts' richt het merk zich zowel tot zakenreizigers als vakantiegangers die een authentieke en lokale ervaring zoeken bij het kiezen van een hotel. Worldhotels groepeert vandaag bijna 500 hotels in 250 bestemmingen en 65 landen wereldwijd.

Het bedrijf, dat al 45 jaar een uitmuntende staat van verdienste geniet, heeft als missie het bekendmaken van 4 en 5 sterrenhotels die opvallen door hun specifieke karakter en onderscheidend vermogen. Elk hotel in de Worldhotels portfolio is zorgvuldig geselecteerd om te verzekeren dat het voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van de groep. Elk hotel wordt ieder jaar opnieuw onderworpen aan een strenge controle met meer dan 1000 kwaliteitscriteria.

Sinds Leopold Hotel Antwerp deel uitmaakt van Worldhotels, geniet het de kracht van een wereldwijd merk, maar heeft het zijn eigen karakter en identiteit behouden.

Leopold Hotel Antwerp heeft een prachtige ligging aan het stadspark van Antwerpen, op wandelafstand van het Centraal Station. Het hotel ligt om de hoek van de befaamde diamantwijk en beschikt niet alleen over 127 eigentijdse kamers, maar ook een trendy lounge bar, een fitness voor hotelgasten, een mooi ontbijtrestaurant en enkele vergaderzalen.

Meer informatie:

Leopold Hotel Antwerp
Quinten Matsijslei 25
2018 Antwerpen
Tel. 03/31.15.15
info.antwerp@leopoldhotels.com
www.leopoldhotelantwerp.com
www.worldhotels.com

Meer van Leopold Hotel Antwerpen :

Leopold Hotel Antwerp