Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 3:09
Teambuilding en stijlvol avondfeest van BICS in Wild Gallery

Teambuilding en stijlvol avondfeest van BICS in Wild Gallery

14 november 2016

De Brusselse Wild Gallery was verheugd bijna 300 medewerkers van BICS in haar zalen te mogen verwelkomen voor een constructieve teambuilding en spetterend avondfeest. BICS bood haar medewerkers een mooi programma met een welkomstwoord, lunch, teambuildingactiviteiten, receptie, walking dinner en dansfeest.

BICS is onderdeel van de Proximus-groep en mag rekenen op internationale erkenning in de markt. BICS is een wereldwijde provider van mobiele dataservices provider en zorgt voor communicatie over alle continenten heen. Het was dan ook een voorrecht voor de Wild Gallery om een ​​dergelijk groot bedrijf te mogen verwelkomen.

Het prachtige kader van de vierde verdieping van de Wild Gallery leende zich uitstekend voor de teambuilding. Het eerste doel was het realiseren van gezamenlijke activiteiten en coaching, maar ook de vlotte organisatie van diverse vergaderingen stond op het menu. De talrijke teams van BICS namen de enorme ruimte van de 4e verdieping helemaal in beslag, zodat zelfs de meest nieuwsgierige gasten zich vlot door de zaal konden bewegen om de creaties van hun collega's te ontdekken. De gasten genoten van een prachtig panorama van de stad en een ruimte die baadt in natuurlijk licht. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een constructieve sfeer, ideaal voor de uitwisseling van ideeën en informatie.

De gasten werden vervolgens uitgenodigd naar het gelijkvloers en vonden daar een eigentijdse inrichting met witte meubels, futuristische stoelen en lounge corners. Er was een cateraar aanwezig met diverse kraampjes op verschillende locaties, evenals een dansvloer voor het podium waar een DJ het beste van zichzelf gaf. Alles was aanwezig om er een spetterend feest boordevol entertainment te maken.

De organisatoren hadden kosten noch moeite gespaard om de personeelslden van het bedrijf een onvergetelijke dag te bieden. BICS liet zich graag overtuigen door de look en feel van de Wild Gallery. Bovendien kregen de organisatoren een grote vrijheid om de zalen in te richten en alle aspecten van het evenmenent perfect te regelen. Tot slot waardeerden ze ook de flexibiliteit van het team van de Wild Gallery en van de leveranciers die hen werden aangeraden. Hun favoriete traiteur "Chef Chez Soi" zorgde voor lekker eten, de technische dienst van ADC realiseerde een perfecte montage en DJ Ludovic De Oscar stak het vuur aan de lont tijdens het avondfeest. Werkelijk alles werd in het werk gesteld om dit evenement tot een succes te maken. Iedere aanwezige trok dan ook na afloop tevreden naar huis.

Wild Gallery

Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
info@wildgallery.be

Tel/Fax: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts: tel: +32 (0) 486 43 43 33
www.wildgallery.be

BICS

Rue Lebeau 4 – 1000 Brussels
bics-com@bics.com

Tel. : +32 2 547 52 10
Fax. : +32 2 547 52 12
www.bics.com

Meer van Wild Gallery :