Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2019, 16:04
NYE Deluxe pakt groots uit!

NYE Deluxe pakt groots uit!

31 oktober 2016

Extra vuurwerk, tromgeroffel en liters champagne om de nieuwe NEW YEARS EVE DELUXE in Kursaal Oostende aan te kondigen! De vierde editie wordt een knaller van formaat met het beproefde recept waarbij 1 ticket toegang geeft aan drie zalen: MAIN Room, AMBI Room & Club Ostendaise.

'Was Het Nu 80, 90 of 2000?' wordt de meest gestelde vraag op de dansvloer van de Main Room. Vlaanderens bekendste retro-party van Studio Brussel zorgt voor de meest dansbare platen van vroeger tot nu! Een muzikale teletijdsmachine als het ware!

Maar er is meer, veel meer! Live-muziek door The Amazing Flowers, ambiance met Sven Ornelis en Club Ostendaise met top-dj DiMaro!

BOEK NU

Bekijk ook de aftermovie van de vorige editie om al even in de sfeer te komen...

Main Room

De grootste zaal, de Main Room, staat in het teken van het muziekprogramma ‘Was het nu 80, 90 of 2000?’ van Studio Brussel. De dj’s van de bekende radiozender draaien er de hele nacht de beste danshits vanaf de jaren tachtig.

Club Ostendaise

De derde zaal kreeg de naam Club Ostendaise omdat er uitsluitend Oostendse dj’s draaien. Absolute topact is Mario Willems, beter bekend als Dimaro, die zowat op alle festivals en in alle bekende discotheken heeft gedraaid. Mia Dewulf en GVQ tekenen ook present tijdens dit Oostends onderonsje.

Ambi Room

De Ambi Room staat garant voor ambiance. The Amazing Flowers zorgen voor live ambiance muziek en Sven Ornelis draait de beste ambiance hits. Dj Koony sluit de Ambi Room af.

VIP Packages

Cateringbedrijf Outré is een begrip in België. Na het succes van de vorige editie werd er opnieuw voor gekozen om met hen een culinair buffet uit te werken. De plaatsen zijn beperkt voor deze formule om de kwaliteit en een vlotte bediening te kunnen garanderen.

Klik hier voor meer info

www.kursaaloostende.be

Meer van Kursaal Oostende :